Leasing Plus gir full oversikt

Med Leasing Plus fra Toyota Financial Services kan din bedrift samle alle bilkostnader på én faktura. Inkludert i Leasing Plus er månedsleie for leasingbil, samt de tilleggstjenestene dere velger. Slik er dere alltid sikret et gunstig og forutsigbart bilhold med full oversikt, om bedriften har en eller flere leasingbiler.


Tilleggstjenester med Leasing Plus


Tilleggstjenestene som kan inkluderes i Leasing Plus, er serviceavtale, dekkhotell, forsikring og drivstoffkort. Månedsleie for bedriftens leasingbiler, samt de tilleggstjenestene dere velger å ha med, er spesifisert på samme månedlige faktura.


Serviceavtale


Har bedriften inngått en serviceavtale, har dere full kontroll på kostnadene, da det fordeles på den månedlige fakturaen.


Toyota Express Service


Tilbake på veien etter bare 60 minutter! Tapt tid er tapte penger, og hos oss kan du få utført service eller vedlikehold hurtig mens du venter. Da slipper du bryderiet med lånebil og reisetid. Med Toyota Express Service jobber dobbelt så mange bilmekanikere på bilen din. Dermed går servicen unna i ekspressfart, uten at det koster noe mer. Toyota Express Service utføres hos ditt Toyota-verksted.

/

Dekkhotell


La fagfolk ta hånd om dekkene – kjapt og enkelt. På dekkhotellet får dere skiftet hjul og sikker oppbevaring - i tillegg til vask og kontroll av mønsterdybde og dekktrykk.
/

Toyota Forsikring


Ønsker dere skreddersydd Toyota-forsikring, har vi dette i samarbeid med Gjensidige til svært gunstige premier. Utgiften periodiseres og kommer på faktura for Leasing Plus.
/

Drivstoffkort


Ved å velge Leasing Plus kan dere få drivstoffkort, med gode rabatter på drivstoff og vask. Bedriften kan velge mellom drivstoffkort hos en eller to av følgende leverandører: Shell, Cirkle K, YX og Esso.

Fordeler med Leasing Plus


  • Med Leasing Plus fra Toyota Financial Services får dere et enkelt, oversiktlig og trygt bilhold.
  • Kostnadene for bilparken er forutsigbare og samlet på én månedlig faktura.
  • Tilleggstjenester tilpasses enkelt og effektivt akkurat ut fra deres behov.
  • Toyotas landsdekkende nettverk av forhandlere og verksteder gir en unik tilgjengelighet.
  • Din bedrift får større handlingsrom til å fokusere på kjernevirksomheten.

Ønsker bedriften ytterligere kontroll, anbefaler vi også tjenesten Biladministrasjon. Der får dere en egen side som gir full oversikt over hele bilparken med tilhørende kostnader, forbruk og miljøregnskap. Les mer om Biladministrasjon for bedrifter fra Toyota Financial Services her.

Enkel administrasjon av bilparken og enkel budsjettering?

Relatert innhold

Jon Almaas: «Jeg jobba knallhardt for den bilen!» Jon Almaas: «Jeg jobba knallhardt for den bilen!» Fjelleventyret er over for denne gang, men vinneren av årets 71 grader nord – Norge tøffeste Kjendis hviler ikke på laurbærene av den grunn. Likevel innrømmer Jon Almaas at overgangen til hverdagen var tøffere enn han hadde forestilt seg. Hva skjer med hybriden min hvis jeg ikke kjører på lang tid? Hva skjer med hybriden min hvis jeg ikke kjører på lang tid? Det beroligende svaret er at det ikke vil bli behov for komplisert vedlikehold. Samtidig er det noen enkle tips du kan følge for å være sikker på at hybriden din holder seg i topp stand mens den er permittert. Hybridbiler med hengerfeste – Toyota Norge Hybridbiler med hengerfeste – Toyota Norge Hengerfeste til hybridbiler, sjekk hvilken Toyota hybrid leveres med tilhengerfeste. Lavest CO2-utslipp i Europa Lavest CO2-utslipp i Europa Utslippsnedgangen fra 2018 var på 2,3 g/km, til et snitt på 97,5 g/km. Blant de mest solgte bilmerkene i Europa var det kun to som hadde en utslippsnedgang, mens resten økte sine utslipp.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler