Finn forhandler
Min Toyota

Privatkunder

Her kommer en ny overskrift
Ny tekst her
Toyota Billån - Et fleksibelt finansieringsalternativ

Toyota Financial Services er en komfortabel partner når du vil finansiere din nye eller brukte bil, uansett merke. Du behøver som oftest ingen annen sikkerhet enn bilen, og kontantinnsatsen er gjerne din innbyttebil. For privatpersoner utgjør normalt kontantinnsatsen 35 prosent av bilens pris. Hvis du kontakter oss direkte kan vi tilby opp til 100 prosent finansiering.

 

Du velger nedbetalingstid Nedbetalingstiden kan være opptil 10 år avhengig av dine behov.

Lånet er et annuitetslån, noe som betyr at månedskostnaden er lik i hele låneperioden. Billånet er fleksibelt og kan løses inn når som helst, uten ekstra omkostninger. Dersom du selger bilen må lånet løses inn.

Fradrag på selvangivelsen Renter og gebyrer kan trekkes fra på selvangivelsen.

For privatpersoner er dette i praksis 28 prosent. Du vil hvert år motta årsoppgave som gir deg en enkel oversikt.

Toyota Flexilån - Ny bil oftere

Toyota Flexilån passer for deg som kjøper ny, eller en nesten ny Toyota, og vil bytte bil relativt ofte. I tillegg til ny bil med det siste innen teknologi og innovasjon har du nybilgarantien og markedets beste annenhåndsverdi.

God annenhåndsverdi
Ettersom en Toyota har god annenhåndsverdi, kan du trygt sette et forutbestemt restlån ved kontraktens slutt. Dette gjør at du kan få en lavere månedlig betaling. I praksis vil du kunne kjøpe en ny Toyota for eksempel hvert tredje år, med en sammenliknbar månedskostnad.

For privatpersoner utgjør normalt kontantinnsatsen 35 prosent av bilens pris. Hvis du kontakter oss direkte kan vi tilby opp til 100 prosent finansiering. Lånet etableres med en nedbetalingstid fra 2 til 5 år, med et restlån på mellom 60 og 20 prosent av bilens pris, avhengig av dine behov.


Ved kontraktens utløp har du flere fine valg:
  • Bytte til en ny Toyota
  • Beholde bilen og forlenge lånet
  • Beholde bilen og løse inn restgjelden

Fradrag på selvangivelsen
Renter og gebyrer kan trekkes fra på selvangivelsen. For privatpersoner er dette i praksis 28 prosent. Du vil hvert år motta årsoppgave som gir deg en enkel oversikt. 

PrivatLeie - Ny bil uten ekstra gjeld

Toyota Financial Services kan tilby deg ulike måter å finansiere din nye bil. PrivatLeie er langtidsleie for privatpersoner. Du betaler gjerne en beskjeden startleie på ca. 12 prosent av bilens pris, inklusive ekstrautstyr, og får samtidig lave månedsutgifter. I tillegg slipper du å ta opp gjeld for å anskaffe ny bil.


Forutsigbar månedsleie
Du velger selv biltype og ekstrautstyr, og langtidsleier bilen over en periode på 3 år. Din månedsleie baserer seg på valgt modell, utstyr og kjørelengde. I tillegg til selve månedsleien betaler du vanlige driftsutgifter som drivstoff, forsikring, årsavgift og service.

Lav kontantinnsats
Ved oppstart av leiekontrakten betaler du vanligvis en startleie på ca. 12 prosent av bilprisen inklusive ekstrautstyr. Startleien gjør at de månedlige terminbeløpene blir tilsvarende lavere. I tillegg til startle¡en betales et etableringsgebyr, samt årsavgift som etterfaktureres.

Skatteregler
Hovedfordelene med PrivatLeie er at du slipper å oppta gjeld, har lav kontantinnsats og får lave månedskostnader.  Vær imidlertid klar over at PrivatLeie er et leieprodukt, og at du dermed ikke får fradrag for renteutgiftene på selvangivelsen som på et lån. Vær oppmerksom på at leie, gebyrer, samt årsavgift tillegges mva.

Etter avtalens løpetid kan du bytte til en ny bil
Ved utløp av leieperioden returnerer du bilen til din Toyota-forhandler. Er bilen i normal stand med hensyn til slitasje, samt at kjørelengden stemmer med overens med avtalen, så påløper det ingen ekstra kostnader. Du vil i god tid før innlevering høre fra oss, slik at du kan velge ut en ny bil. 

Toyota Alt-i-ett er løsningen for deg som ønsker et enkelt og oversiktelig bilhold.

Kjøper du en Toyota med finansiering fra oss i Toyota Financial Services, kan du med vår Alt-i-ett avtale komplettere med service, forsikring fordelt på 12 måneder og en gunstig drivstoffavtale. Alle tjenester vil da være samlet på din månedlige faktura sammen med månedlig terminbeløp. Dette gir deg en god og enkel oversikt over bilholdet.

En gunstig drivstoffavtale med Alt-i-ett
Vi har en meget gunstig drivstoffavtale, og du kan velge mellom Shell, Esso eller UnoX. Kortet kan også benyttes til kjøp av andre varer og tjenester som finnes på bensinstasjonene.

Forsikring fordelt på 12 måneder
Toyota Forsikring tilbyr deg en gunstig forsikring som ivaretar dine behov som Toyotakunde. Ved valg av Alt-i-ett, vil din forsikring bli fordelt på 12 terminer.

Serviceavtale med din Toyota-forhandler
Toyota er kjent For sin høye kvalitet og driftssikkerhet, og for å ivareta denne er det viktig å foreta jevnlig service og ettersyn. Gjennom din Toyota-forhandler har du muligheten til å inngå en serviceavtale.

Drivstoffkortet som betalingsmiddel ved parkering
Drivstoffkortet kan benyttes til å betale for parkering i en rekke parkeringsanlegg over
hele landet. Parkering belastet på drivstoffkortet fremkommer sammen med de andre kostnadene på Alt-i-ett fakturaen. 

Toyota Betalingsforsikring

Toyota Betalingsforsikring gir deg og dine nærmeste økonomisk trygghet hvis noe uforutsett skulle inntreffe, slik som langvarig sykdom eller arbeidsledighet. Forsikringen vil i en periode på inntil 12 måneder betjene de månedlige terminene på ditt billån og dermed sørge for at du kan opprettholde levestandarden i en ellers vanskelig situasjon.

Hvordan fungerer Toyota Betalingsforsikring?
Toyota Betalingsforsikring overtar dine løpende månedlige låneforpliktelser på billånet med inntil kr 13.000 pr. måned ved følgende uforutsette hendelser:

For lønnsmottakere:
* Arbeidsledighet/ permittering (100%) utover 30 dager
* Sykemelding (100%) utover 30 dager

For selvstendig næringsdrivende:
*Sykehusinnleggelse utover 7 dager
*Sykemelding (100%) utover 30 dager

Forsikringen dekker ditt månedlige terminbeløp (avdrag, renter, gebyrer og premie) i inntil 12 måneder per skadetilfelle. Ved tap av liv vil i tillegg restlånet (inntil kr 500 000) bli innfridd.

Hvem kan tegne Toyota Betalingsforsikring?
* Du som inngår finansieringsavtale med Toyota Financial Services.
* Du som er lønnsmottakere/ selvstendig næringsdrivende
* Du som er mellom 18 og 60 år (ikke fylt 60 år)
* Du som er heltidsarbeidende (min. 16 timer pr. uke).
* Du som ikke er kjent med eller har grunn til å regne med forestående arbeidsledighet, permittering, sykdom eller sykehusopphold og heller ikke er kjent med eksisterende sykdom.

Forsikringen kan kun tegnes i forbindelse med inngåelse av finansieringsavtalen.


For mer informasjon om Toyota Betalingsforsikrlng, vennligst kontakt Toyota Financial Services. 

Payment Protection Insurance (PPI) protects your credit rating so that  in unforeseen circumstances you can still finance a new Toyota in the future.

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler