Finn forhandler
Mine biler

Privatleie - ny bil uten ekstra gjeld 

Privatleie er langtidsleie for privatpersoner. Du betaler gjerne en beskjeden startleie basert på bilens pris, inklusive ekstrautstyr, og får samtidig lave månedsutgifter. I tillegg slipper du å ta opp gjeld for å anskaffe ny bil.

Forutsigbar månedsleie
Du velger selv biltype og ekstrautstyr, og langtidsleier bilen over en avtalt periode. Månedsleien baserer seg på valgt modell, utstyr og kjørelengde. I tillegg til selve månedsleien betaler du vanlige driftsutgifter som drivstoff, forsikring, årsavgift og service.

Lav kontantinnsats
Ved oppstart av leiekontrakten betaler du vanligvis en startleie på ca 12,5 % av bilprisen. Startleien gjør at de månedlige terminbeløpene blir tilsvarende lavere.
Ved kontraktens utløp kan du bytte til en ny Toyota
Ved utløp av leieperioden returnerer du bilen til din Toyota forhandler. Er bilen i normal stand med hensyn til slitasje, samt at kilometerstanden er ihht leieavtalen, så påløper det ingen ekstra kostnader. Du vil i god tid før innlevering høre fra oss, slik at du kan planlegge neste bilbytte.

Skatteregler
Siden PrivatLeie er et leieprodukt får du ikke fradrag for renteutgiftene på selvangivelsen. Leie, gebyrer og årsavgift tillegges mva.

Kundefordeler
• Gunstige betingelser
• Forutsigbar lav månedsleie
• Ingen låneforpliktelser
• Lav startleie
• Mulighet for Toyota Alt-i-ett

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler