Vil du bestille din neste Toyota på nett?

Nå kan du bestille en Toyota på nett, enkelt og trygt.

Måten biler kjøpes på i dag er ikke det samme som for 10 eller 5 år siden. Allerede før du tar turen til en forhandler, har du sannsynligvis en viss tanke rundt hvilken bil og hvilket utstyr du ønsker deg og hva du forventer. Nå flytter vi utstillingslokalet til datamaskinen, telefonen eller nettbrettet ditt. Kommer din neste Toyota til å være den første bilen du bestiller på nett?

Slik gjør du det
Bygg din Toyota

Lag din personlige utgave av bilen du ønsker deg med konfiguratoren. Legg til tilleggsutstyr, velg finansiering og forsikring som passer dine behov.

Logg inn på Min Toyota

Dine personopplysninger og bestillingen din er beskyttet og sikret i vår kundeportal Min Toyota.

Få et endelig tilbud fra forhandleren du har valgt

I tillegg til nettprisen er det mulig at Toyota-forhandleren i tillegg kan gi deg en ekstra fordel.

Søk finansiering

Få umiddelbar godkjennelse av tilbudet du søker om.

Signer kontrakten med e-signatur

Signer leiekontrakten med e-signatur ved å identifisere deg med Bank ID.

Legg inn bestillingen på nett

Med ett klikk kan du sende bestillingen din til forhandleren du har valgt.

Hent bilen hos Toyotaforhandleren

Forhandleren tar kontakt med deg etter bestillingen er sendt for å avtale tidspunkt for overlevering.

Så enkelt bestiller du din nye Toyota på nett
Se filmen
Se film som forklarer hvordan du bestiller ny bil på nett

Ofte stilte spørsmål

Hvilke Toyota-modeller kan jeg bestille på nett?

Vi har et bredt utvalg av våre bestselgere tilgjengelig på nett. Oversikt over disse finner du her.

Hvilke finansieringsløsninger tilbys på nett?

For tiden kan du bestille bil med finansiering fra Toyota Financial Services Norge. Finansieringsproduktet heter PrivatLeie og er det samme som leasing for privatkunder.

Får jeg et endelig pris- og finansieringstilbud når jeg bestiller på nett?

Når du konfigurerer bilen din på våre nettsider, vil du få et fordelaktig tilbud på PrivatLeie fra Toyota Financial Services Norge som du kan ta med deg til din lokale forhandler. Om du videre ønsker å bestille bilen på nett, kan dette tilbudet bli enda bedre, avhengig av om det for tiden er egne netttilbud.

Hvordan bestiller jeg prøvekjøring?

Du kan be om prøvekjøring når som helst, før eller etter at du har bestilt din nye Toyota på nett. Du kan bestille prøvekjøring i vår prøvekjøringskalender. Den finner du på både på Toyota.no eller inne på den enkelte forhandler.

Hvorfor må jeg opprette en Min Toyota-konto for å bestille en Toyota på nett?

Når vi behandler bestillingen din i Min Toyota, sikrer vi dine personopplysninger, finansieringssøknaden din og all annen informasjon du har gitt oss.

Kan alle Toyota-forhandlere levere den nye bilen som jeg har bestilt på nett?

Du kan velge hvilken som helst Toyota-forhandler i Norge som så vil klargjøre og overlevere den nye bilen din til deg.

Hvordan vet jeg når min nye Toyota blir levert meg?

Når du har konfigurert bilen din på våre nettsider, får du oppgitt en foreløpig antatt leveringsdag. Etter at du har bestilt bilen på nett, vil forhandleren ta kontakt med deg for å bekrefte endelig leveringsdag.

Hvor skal jeg henvende meg for å få svar på spørsmål om bestillingen min?

Forhandleren du har valgt står til din disposisjon dersom du har spørsmål i tiden fra du har bestilt og frem til bilen blir overlevert.

Hvordan avbestiller jeg?

Dersom du ombestemmer deg og vil avbestille, vennligst ta kontakt med forhandleren du har valgt. Du kan lett avbestille dersom du kansellerer før kontrakten er signert.

Mer om

Bestselgeren feirer 20 år med jubileumsmodellen Y20 Bestselgeren feirer 20 år med jubileumsmodellen Y20 Toyota feirer den originale Yaris med introduksjonen av en ny Y20 utstyrsgrad i 2019. Introduksjonen markerer 20-årsjubileet for merkets suksessrike B-segment-modell, som ble vist første gang på motormessen i Paris 1998. Toyota på Paris Motor Show 2018 Toyota på Paris Motor Show 2018 Bilindustrien er inne i en fase med store forandringer, og Toyota har startet overgangen fra å være en produsent av biler til å bli en leverandør av mobilitet - bedre mobilitet for alle. Ny bil til prisen av en latte om dagen Ny bil til prisen av en latte om dagen Når innskuddet på 54 990,- er betalt, er leiekostnaden for en Yaris under femtilapp om dagen. Fristende? Kanskje privatleie er noe for deg. Suksesshistorien fortsetter. Mer kjøreglede enn noen gang tidligere Suksesshistorien fortsetter. Mer kjøreglede enn noen gang tidligere Toyotas formgivere og ingeniører har forsterker modellens ungdommelige og tydelige image, og har også sørget for bedre ytelser og kjøreegenskaper for å gjøre AYGO enda morsommere å kjøre.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler