Proace Pickup

Proace kommer i mange forskjellige versjoner med smarte løsninger. Nå kommer den også som pickup. Proace Pickup er bilen som er ideell for gartnere, parkvesen, golfbaner, vaktmestere, byggevarehus eller håndverkere.

Proace pickup side
Proace pickup bakside
Produktfordeler

Nye Proace Pickup varebil kan tilby tjenester både til privat- og bedriftsmarkedet.

Varebilen har mange muligheter og praktiske løsninger. Den har en innvendig planlengde på 2.55 meter. Noe som betyr at du kan frakte blant annet sponplater på 2,5 meter med lukket baklem. Den er også utstyrt med et langt og lukket låsbart oppbevaringsrom under planet, noe som gir mulighet til å frakte langt utstyr slik som stige, kost og rake. Oppbevaringsrommet er også et bra sted til å oppbevare lastestopper. Vaierfestet på baklem gjør det mulig å frakte lengre varer som stikker 1 meter ut fra planet, på kortere turer.

Varebilen har en nyttelastkapasitet på 1280 kg. Og den har god plass i kupeen. Bakskjermene bygger ned langs nesten hele planet, noe som skaper en fint helhetsinntrykk.

Oppsummering
  • Innvendig planlengde på 2.55m. 
  • 1280 kg nyttelast 
  • God plass i kupé 
  • Låsbart oppbevaringsrom 
  • Vaierfeste på baklem
Lagringsplass til frakting av lange gjenstander
Proace picup grill black
Tilbehør
  • Takstativ. Maksvekt 100 kg taklast. Smart løsning som du har med deg hele tiden, bakre feste flyttes fram når den ikke er i bruk 
  • Kapell 
  • Lukket skap eller kjølebil 

Ønsker du et annet påbygg, ta kontakt med din lokale forhandler.

Les mer

Seier for Toyota Gazoo Racing Seier for Toyota Gazoo Racing Etter et svært suksessfullt 2018, med seier både i WRC og 24-timersløpet i Le Mans, starter Toyota Gazoo Racing-teamet det nye året i samme stil med førsteplass i Dakar 2019. Toyota Gazoo Racing SA ledet løpet fra start til slutt og duoen Al Attiyah/Baumel sikret laget topplasseringen. En liten varebil med stor kapasitet En liten varebil med stor kapasitet Toyota Proace Compact. Lillebror i Proace-serien kan for mange være den mest anvendelige. Norsk presse har testet nye Land Cruiser Norsk presse har testet nye Land Cruiser Med en enestående kombinasjon av kvalitet, slitestyrke og pålitelighet er den kjent for å kombinere fremkommelighet med komfort og luksus. Vi lot et knippe norske biljournalister teste bilen – og seg selv – i Namibias villmark. Land Cruiser 2018 er kommet og vi har satt den på prøve under utfordrende forhold.  Land Cruiser 2018 er kommet og vi har satt den på prøve under utfordrende forhold. Vi tok med oss en liten gjeng for å teste vår nye Land Cruiser. Her kan du se hvordan selgerne våre reagerte på de nye finessene og hvordan bilen selv tok utfordringene i det krevende terrenget.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler