Proace Pickup

Proace kommer i mange forskjellige versjoner med smarte løsninger. Nå kommer den også som pickup. Proace Pickup er bilen som er ideell for gartnere, parkvesen, golfbaner, vaktmestere, byggevarehus eller håndverkere.

Proace pickup side
Proace pickup bakside
Produktfordeler

Nye Proace Pickup varebil kan tilby tjenester både til privat- og bedriftsmarkedet.

Varebilen har mange muligheter og praktiske løsninger. Den har en innvendig planlengde på 2.55 meter. Noe som betyr at du kan frakte blant annet sponplater på 2,5 meter med lukket baklem. Den er også utstyrt med et langt og lukket låsbart oppbevaringsrom under planet, noe som gir mulighet til å frakte langt utstyr slik som stige, kost og rake. Oppbevaringsrommet er også et bra sted til å oppbevare lastestopper. Vaierfestet på baklem gjør det mulig å frakte lengre varer som stikker 1 meter ut fra planet, på kortere turer.

Varebilen har en nyttelastkapasitet på 1280 kg. Og den har god plass i kupeen. Bakskjermene bygger ned langs nesten hele planet, noe som skaper en fint helhetsinntrykk.

Oppsummering
  • Innvendig planlengde på 2.55m. 
  • 1280 kg nyttelast 
  • God plass i kupé 
  • Låsbart oppbevaringsrom 
  • Vaierfeste på baklem
Lagringsplass til frakting av lange gjenstander
Proace picup grill black
Tilbehør
  • Takstativ. Maksvekt 100 kg taklast. Smart løsning som du har med deg hele tiden, bakre feste flyttes fram når den ikke er i bruk 
  • Kapell 
  • 1 veis tipp eller 3 veis tipp
  • Lukket skap eller kjølebil 

Ønsker du et annet påbygg, ta kontakt med din lokale forhandler.

Lær mer om våre varebiler

Jo tøffere, jo bedre: Toyota i Rally Dakar Jo tøffere, jo bedre: Toyota i Rally Dakar De ekstreme forholdene i motorsport gir oss mulighet til å utvikle nye teknologier, finne nye løsninger og nye forbedringsområder. Toyotas nyeste ambassadør går egne veier Toyotas nyeste ambassadør går egne veier Da Toyota og Johannes Høsflot Klæbo møttes for første gang for å diskutere et samarbeid var det full klaff fra første stund. - Har du en drøm – hopp i det - Har du en drøm – hopp i det Toyota på veien med naturfotografen @lebackpacker 5 artige Toyota-reklamer 5 artige Toyota-reklamer Se noen av de beste reklamefilmene fra Toyota rundt om i verden.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler