Er bilen din vinterklar?

Se her for gode råd og tips

Vinteren nærmer seg med alt den har å by på. Snø, kuldegrader, regn og forhåpentligvis litt sol. Det er viktig at du og bilen din er godt rustet til å tåle dette.

Om du trenger å skifte lyspærer, etterfylle eller skifte olje, trenger hjelp til å sjekke dekkene eller er det på tide med nye dekk? Du kan få mange tips her.

/
Lys og sikt

Våre øyne er ikke skapt for dårlige lysforhold og i mørket reduseres synet med opp til 70%. Det er derfor det klare lyset fra Toyota lyspærer utgjør en så stor forskjell for sikker kjøring. Våre lyspærer har kvartsglass som sikrer lang levetid, tåler høye temperatur forandringer og fuktighet. Våre lyspærer er spesialtilpasset hver enkelt av våre modeller.

Motor og olje

Motoroljen skal smøre, kjøle og rense. I gammel motorolje samler det seg slagg og avfallsstoffer som må fjernes. Vi benytter Toyota olje – en olje med utsøkt kvalitet med førsteklasses egenskaper. Toyota Olje er utviklet parallelt med Toyota motorer. Et produkt som møter anerkjente internasjonale standarder definert av American Petroleum Institute (API). Kun det beste er godt nok for din Toyota.

Slitt frontrute eller steinsprut

Har du slitt frontrute eller steinsprut? Våre forhandlere har lang erfaring med bilglass. I mange tilfeller kan skaden utbedres på få minutter. En skadet frontrute er ømfintlig for temperatursvingninger og kan skades ytterligere. Er skaden for stor til å repareres eller er ruten slitt, må frontruten byttes raskt og bekymringsfritt. Toyota forhandleren bytter frontruten og sikrer kvaliteten på deler og jobb. Toyota sørger for at din Toyota forblir 100% Toyota. Vi tilbyr også lakkstift som er beregnet hvis du har steinsprut eller riper, slik at du unngår rustskader.

Batterier

Moderne biler er utstyrt med enormt mye elektrisk utstyr, inkludert detaljer som krever energi selv om motoren er slått av. Derfor er det viktig å ha et pålitelig og sterkt batteri. Toyota batterier tilfredstiller alle krav og er designet for optimal ytelse gjennom dets levetid. Våre batterier er tilpasset hver enkelt modell og motor.

Bremser

Det er farlig å kjøre med slitte bremseklosser. De tar ujevnt og dette kan føre til at bilen går rundt når du bremser. Vær derfor oppmerksom på ulyder eller redusert effekt under bremsing. Ta ingen sjanser med sikkerheten – Du må kunne stole på bremsene i bilen den. Toyota bremseklosser er laget spesielt for bilen din og sørger for jevn og balansert bremseeffekt under alle temperatur- og værforhold. Våre bremseklosser holder Toyotas høye kvalitetsstandarder.

Se et utvalg av vårt rike tilbehørsortiment i videoen. 

Har du behov for lasteløsninger, slik at du får med deg ski, snøbrett eller takboks. Ønsker du å starte dagen med en varm kupè eller har du lyst til å friske opp bilen din med nytt sportslig eller praktisk tilbehør, tilbyr vi et rikt utvalg av tilbehør til din Toyota. 
 
Ta kontakt med din Toyota forhandler for nærmere opplysninger. 

Sørg for at din Toyota forblir en Toyota

Siste nyheter fra Toyota

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler