Finn forhandler
Prøv en Toyota
Brosjyrer og priser
Kontakt verksted
Online timebestilling

Hvorfor Toyota som Firmabil?

.

Toyota har flere firmabiler å velge mellom – alle er perfekte for deg som setter pris på kvalitet, miljø og økonomi på samme måte som komfort og kjøreegenskaper.

Valgfrihet og fleksibilitet

Toyota har et modelltilbud med flere motoralternativer, som gjør at vi kan tilpasse ulike behov. Vi er dessuten det eneste bilmerket med hybrider i alle størrelser og klasser.

Driftssikkerhet og lave eierkostnader

Ettersom vi vet hvor slitesterke våre biler er, våger vi å gi generøse garantier på dem. Kvaliteten gjør dessuten at annenhåndsverdien på bilene blir høye. Sist, men ikke minst, er våre effektive motorer en ytterligere faktor som gir lave eierkostnader.

Verdensledende hybridteknikk

De siste årene har Toyota blitt kåret til et av verdens grønneste varemerker av varemerkebyrået Interbrand. En grunn til dette er at vi daglig investerer over 50 millioner kroner i ulike prosjekter for å fremme et bedre miljø.

Uovertruffen sikkerhet

Uansett hvilken Toyota du velger er sikkerhet høyeste prioritet. Med avansert teknikk forsøker vi å forhindre ulykker samtidig som vi jobber for å forebygge og forminske skader dersom en ulykke skulle skje.

Servicenett med spesialister og fornøyde kunder.

Toyota har et utbredt servicenett med 94 autoriserte Toyotaverksteder over hele landet som alle bidrar med håndtering og service av firmaets biler.

Unik oppfølging

Din Toyota-forhandler følger deg tett opp. Sjekker kilometer og service årlig, for å sikre en god totalopplevelse gjennom hele eierskapsperioden.

Toyota Express Service

Tilbake på veien etter kun 60 minutter. Få utført service/vedlikehold mens du venter – dobbelt så mye oppmerksomhet, men ikke dobbel kostnad. Les mer.

Toyota Express-service
Smarte finansieringsløsninger.

Det finnes flere ulike finansieringsmuligheter om du ønsker å benytte deg av en Toyota i din jobb, og vi kan tilby en finansiering som passer både for ditt firma, ditt bilhold og din økonomiske situasjon,

Bedriftsrådgivning

Det finnes 89 Toyotaforhandlere i Norge som alle har bred kunnskap om firmabiler og som er alltid klare for å hjelpe deg med dine spørsmål.