Finn forhandler
Prøv en Toyota
Brosjyrer og priser
Bygg din Toyota
Bestill verkstedtime
Min Toyota

Bilen som mener business

Den nye Toyota AvensisSikkerhet først

I likhet med våre andre modeller, har sikkerheten også første prioritet i den nye Avensis. Etter en lang dag på jobben eller en aktiv dagstur med familien, er det godt å sette seg inn og vite at alt er gjort for at du ska ta deg sikkert hjem. Bilen kommer med mer utstyr som standard, har lavere driftskostnader, koster mindre å vedlikeholde og leverer som den skal hver gang, hver dag. Den nye Avensis betyr business.

 
 
Det er bilen som kommer med mer av hva du vil ha som standard, koster betydelig mindre å drifte og vedlikeholde, leverer likevel fremragende resultater hver eneste gang. Det er bilen som mener alvor.
/

TSS-pakken er inkludert som standardutstyr med kollisjonsvern, filskiftvarsling, automatisk fjernlyskontroll og skiltlesing. Med disse sikkerhetsteknologiene forventer vi at nye Avensis oppnår de maksimale 5 stjernene hos Euro NCAP.

/
Full innsats, dag etter dag.

En virksomhet må stole på sine verktøy, systemer og medarbeidere. Med sin verdenskjente pålitelighet, vil den nye Toyota Avensis aldri skuffe. Den er en firmabil som folk kan stole på og som er bygd for å levere dag etter dag uten unnskyldninger. Den gjør sin del av jobben - hele tiden.Et sunt økonomisk valg

Bilkostnadene er en viktig faktor for alle som har en virksomhet, og derfor har vi gjort alt for å sikre at den nye Toyota Avensis er et sunt økonomisk valg.

Både bensin- og dieselmotorene i den nye motorserien, byr på konkurransedyktige CO2-utslipp og ytelser, mens utvidede serviceintervaller og service til faste priser sikrer at vedlikeholdskostnadene holdes på et lavt nivå uten overraskelser.

Den nye Avensis leveres med attraktive utstyrsnivåer, uten at det er nødvendig å tømme banken for å kjøpe bilen. Og den kan leveres med serviceavtale med fast pris slik at både firmabilbrukere og flåteadministratorer vet hva de har å regne med måned for måned, år for år. Også dette bidrar til at Toyota Avensis er et smart alternativ for alle som ønsker et økonomisk fornuftig bilhold.

/
Tilpasset hverdagens arbeidsoppgaver

For den som skal jobbe effektivt ute i markedet blir bilen et slags kontor, og med et utstyrsnivå som mange vil misunne og sin høye komfort, er Avensis en arbeidsplass som bidrar til å skape resultater.

Det er enkelt å ta sende og motta viktige samtale håndfritt underveis og meldinger og eposter kan også leses opp med stemme. På vei til nye møteplasser er det verdifullt med satelittnavigasjon som har trafikk¬informasjon i sanntid tilgjengelig. Nye Avensis med Toyota Touch 2 med Go fyller rollen som en fullverdig businesspartner.

/
Businessklassestandard

Bak rattet kan du nyte interiøret i to forskjellige farger, terracotta eller lys grått. Tilkoblingsmuligheter for iPod eller MP3-spiller er standardutstyr. Det betyr at du kan lytte til favorittmusikken din mens bilen tar deg komfortabelt frem til bestemmelsesstedet. Rattet og girspaken er skinntrukket og bidrar til kvalitetsopplevelsen. Setene leveres med trekk i Alcantara og er formgitt for å gi støtte og stabilitet.

/
Riktig resultat, hver gang

Som alle modeller fra Toyota, kombinerer nye Avensis den velkjente sikkerheten med vårt renommé for kvalitet, pålitelighet og kundetilfredshet verden over. Avensis leveres med enda mer standardutstyr, koster betydelig mindre å holde i drift og leverer slik den skal, hver gang, hver dag. Det er en bil som mener business.

/
Nyheter fra Toyota

Nyheter fra Toyota

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler