Biladministrasjon


Ønsker din bedrift en enkel og komplett oversikt over alle bilkostnadene? Det er mye å forholde seg til rundt bilholdet: Drivstoff, forsikring, bompasseringer, bilrekvisita, bilvask, service, vedlikehold, dekkbytte, dekkhotell osv. Men det finnes råd.
Biladministrasjon fra Toyota Financial Services er en tjeneste hvor din bedrift kan logge inn på en egen nettside. Der får dere full oversikt over hele bilparken og alle relaterte kostnader. Enkelt, oversiktlig og ikke minst forutsigbart.

/

Full oversikt over hele bilparken


Biladministrasjon egner seg spesielt for bedrifter som har over fem biler. Tjenesten dekker alle bedriftens biler og kan inkludere både egeneide biler og leasingbiler, samt biler finansiert gjennom eksterne partnere.
Med god oversikt over alle bilkostnadene, er man sikret en stor fordel i budsjett- og planleggingsarbeidet.

- For bedrifter med flere firmabiler er tjenesten Biladministrasjon en viktig del i dette arbeidet, sier Fleet Manager Anne Tove Lillevold i Toyota Financial Services.

- Det sikrer en enkel og effektiv innsikt i kostnadene fordelt på ulike områder, avdelinger eller ansatte, fortsetter hun.
/

Få komplett oversikt med Biladministrasjon


En god og komplett oversikt over bilkostnadene gir bedriften et bedre grunnlag for å budsjettere og planlegge bedriftens aktiviteter. Dere får rapporter som omfatter finansiering-, administrasjon- og nøkkeltallsrapportering.
Rapportene viser kostnad på hver enkelt bil, avdelinger eller hele bilparken totalt. Slik sparer bedriften administrativt arbeid, og får en effektiv oversikt over bilholdet.

- Ved større engasjement lages det en rammeavtale. Da vil bedriften også få tilgang til rapporter dersom det skulle oppstå avvik, forklarer Lillevold.
/

Dette er inkludert i Biladministrasjon


  • Bedriftens egen side med full oversikt over samlede bilkostnader.
  • betingelser og størrelsen på kredittrammen.
  • Fullstendig miljøregnskap for bedriftens bilpark.
  • Rapporter om kilometerstand og drivstofforbruk.
  • Bilrelaterte kostnader kan deles inn i avdelinger, geografiske områder eller ansatte.
  • Bedriften kan få avviksrapport tilknyttet bruk og kostnader.
  • Alle tilleggstjenestene i Leasing Plus kan legges inn i oversikten.
/

Miljøregnskap over bilparken


- Toyota tar miljøet på alvor og gjør betydelige investeringer innen forskning og utvikling. Som et ledd i vårt engasjement, tilbyr Toyota Financial Services kundene et miljøregnskap for bedriftens bilpark, sier Lillevold.

- I tjenesten Biladministrasjon inneholder miljøregnskapet en løpende oversikt over utslipp basert på faktisk kjørte kilometer. Dette gir bedriftene en mulighet til å sette klima på dagsorden i forbindelse med innkjøp og daglig bildrift. Miljøregnskapet bidrar også til at bedrifter kan sette i gang målrettede miljøtiltak for å sikre bærekraft, forklarer hun.

Med tjenesten Biladministrasjon kan vi i samarbeid med Gjensidige Forsikring tilby en svært god forsikringsavtale. Be gjerne din selger om et tilbud på vår flåteforsikring. Les mer om våre forsikringer


Toyota Financial Services har en løsning som ikke bare gir oss finansiering, men også en kjempegod oversikt over våre investeringer og hvordan vi ligger an med tanke på kostnader.


Oppfølgingen fra Toyota Financial Services har vært helt upåklagelig. Hele tiden sørger de for at vi har det beste avtaleverket. Når det gjelder oppfølgning og svartid er det ingenting å klage på.


Toyota Financial Services leverte godt på pris og kvalitet i tilbudet sitt, men i praksis leverer de enda bedre i virkeligheten. Vi er veldig fornøyde med Toyota Financial Services og Toyota Norge, og hvordan samarbeidet er. Det var en god avtale, og de leverer enda bedre.

Relatert innhold

Velkommen til Hybrid for Alle Velkommen til Hybrid for Alle Aldri har vi hatt et bredere utvalg av Hybrid. Enten du ser etter en selvladende eller ladbar Hybrid. En bybil, suv eller å kjøre rundt i en luksuriøs sedan har vi en Hybrid for deg. Nå også til supre kampanjepriser. Vant 71 grader nord 2020 Vant 71 grader nord 2020 Etter å ha fulgt ivrig med på den populære realityserien fra sofaen i mange år, bestemte Steffen seg for at det var hans tur til å oppleve den norske naturen på første rad. Og det ble han belønnet for. Taxisjåfører velger hybridbiler fra Toyota Taxisjåfører velger hybridbiler fra Toyota Svært høy kvalitet, pålitelig og med Toyota Express Service tilrettelagt for minst mulig tid på verkstedet. Tilbake på veien etter bare 60 min. Hvor elektrisk kjører nye Yaris Hybrid? Hvor elektrisk kjører nye Yaris Hybrid? Vi har testet hvor elektrisk nye Yaris Hybrid kjører i byen, på landeveien og på motorveien.