Leasing Plus gir full oversikt

Med Leasing Plus fra Toyota Financial Services kan din bedrift samle alle bilkostnader på én faktura. Inkludert i Leasing Plus er månedsleie for leasingbil, samt de tilleggstjenestene dere velger. Slik er dere alltid sikret et gunstig og forutsigbart bilhold med full oversikt, om bedriften har en eller flere leasingbiler.


Tilleggstjenester med Leasing Plus


Tilleggstjenestene som kan inkluderes i Leasing Plus, er serviceavtale, dekkhotell, forsikring og drivstoffkort. Månedsleie for bedriftens leasingbiler, samt de tilleggstjenestene dere velger å ha med, er spesifisert på samme månedlige faktura.


Serviceavtale


Har bedriften inngått en serviceavtale, har dere full kontroll på kostnadene, da det fordeles på den månedlige fakturaen.


Toyota Express Service


Tilbake på veien etter bare 60 minutter! Tapt tid er tapte penger, og hos oss kan du få utført service eller vedlikehold hurtig mens du venter. Da slipper du bryderiet med lånebil og reisetid. Med Toyota Express Service jobber dobbelt så mange bilmekanikere på bilen din. Dermed går servicen unna i ekspressfart, uten at det koster noe mer. Toyota Express Service utføres hos ditt Toyota-verksted.

/

Dekkhotell


La fagfolk ta hånd om dekkene – kjapt og enkelt. På dekkhotellet får dere skiftet hjul og sikker oppbevaring - i tillegg til vask og kontroll av mønsterdybde og dekktrykk.
/

Toyota Forsikring


Ønsker dere skreddersydd Toyota-forsikring, har vi dette i samarbeid med Gjensidige til svært gunstige premier. Utgiften periodiseres og kommer på faktura for Leasing Plus.
/

Bedriftskort


Ved å velge Leasing Plus kan dere få drivstoffkort, med gode rabatter på drivstoff, lading av elbil og vask. Bedriften kan velge mellom drivstoffkort hos en eller to av følgende leverandører: Shell, Cirkle K, YX og Esso. Cirkle K gir i tillegg rabatt på lading av elbil, ved bestilling av bedriftskort med ladechip.

Fordeler med Leasing Plus


  • Med Leasing Plus fra Toyota Financial Services får dere et enkelt, oversiktlig og trygt bilhold.
  • Kostnadene for bilparken er forutsigbare og samlet på én månedlig faktura.
  • Tilleggstjenester tilpasses enkelt og effektivt akkurat ut fra deres behov.
  • Toyotas landsdekkende nettverk av forhandlere og verksteder gir en unik tilgjengelighet.
  • Din bedrift får større handlingsrom til å fokusere på kjernevirksomheten.

Ønsker bedriften ytterligere kontroll, anbefaler vi også tjenesten Biladministrasjon. Der får dere en egen side som gir full oversikt over hele bilparken med tilhørende kostnader, forbruk og miljøregnskap. Les mer om Biladministrasjon for bedrifter fra Toyota Financial Services her.

Enkel administrasjon av bilparken og enkel budsjettering?

Relatert innhold

Hvor elektrisk kjører nye Yaris Hybrid? Hvor elektrisk kjører nye Yaris Hybrid? Vi har testet hvor elektrisk nye Yaris Hybrid kjører i byen, på landeveien og på motorveien. Hybrid vs Plug-in Hybrid Hybrid vs Plug-in Hybrid I høst er endelig Toyota RAV4 Plug-in Hybrid her. Samtidig fortsetter selvfølgelig fullhybriden vi kjenner fra før. Hva er egentlig forskjellen på de to, og hvilken skal du velge? Yaris: Den mest pålitelige småbilen Yaris: Den mest pålitelige småbilen En ny undersøkelse gjennomført av ADAC (Tysklands Autombil-forbund) viser at Yaris er bilen med færrest feil langs veien - hele 20 år på rad. Toyota har Norges mest fornøyde bileiere Toyota har Norges mest fornøyde bileiere Med en score på 82,6 poeng havner Toyota øverst av alle bilforhandlere og på fjerdeplass totalt på listen over de 153 selskapene som har fått sin kundetilfredshet målt av Norsk Kundebarometer.