Leasing Plus gir full oversikt

Med Leasing Plus fra Toyota Financial Services kan din bedrift samle alle bilkostnader på én faktura. Inkludert i Leasing Plus er månedsleie for leasingbil, samt de tilleggstjenestene dere velger. Slik er dere alltid sikret et gunstig og forutsigbart bilhold med full oversikt, om bedriften har en eller flere leasingbiler.


Tilleggstjenester med Leasing Plus


Tilleggstjenestene som kan inkluderes i Leasing Plus, er serviceavtale, dekkhotell, forsikring og drivstoffkort. Månedsleie for bedriftens leasingbiler, samt de tilleggstjenestene dere velger å ha med, er spesifisert på samme månedlige faktura.


Serviceavtale


Har bedriften inngått en serviceavtale, har dere full kontroll på kostnadene, da det fordeles på den månedlige fakturaen.


Toyota Express Service


Tilbake på veien etter bare 60 minutter! Tapt tid er tapte penger, og hos oss kan du få utført service eller vedlikehold hurtig mens du venter. Da slipper du bryderiet med lånebil og reisetid. Med Toyota Express Service jobber dobbelt så mange bilmekanikere på bilen din. Dermed går servicen unna i ekspressfart, uten at det koster noe mer. Toyota Express Service utføres hos ditt Toyota-verksted.

/

Dekkhotell


La fagfolk ta hånd om dekkene – kjapt og enkelt. På dekkhotellet får dere skiftet hjul og sikker oppbevaring - i tillegg til vask og kontroll av mønsterdybde og dekktrykk.
/

Toyota Forsikring


Ønsker dere skreddersydd Toyota-forsikring, har vi dette i samarbeid med Gjensidige til svært gunstige premier. Utgiften periodiseres og kommer på faktura for Leasing Plus.
/

Bedriftskort


Ved å velge Leasing Plus kan dere få drivstoffkort, med gode rabatter på drivstoff, lading av elbil og vask. Bedriften kan velge mellom drivstoffkort hos en eller to av følgende leverandører: Shell, Cirkle K, YX og Esso. Cirkle K gir i tillegg rabatt på lading av elbil, ved bestilling av bedriftskort med ladechip.

Fordeler med Leasing Plus


  • Med Leasing Plus fra Toyota Financial Services får dere et enkelt, oversiktlig og trygt bilhold.
  • Kostnadene for bilparken er forutsigbare og samlet på én månedlig faktura.
  • Tilleggstjenester tilpasses enkelt og effektivt akkurat ut fra deres behov.
  • Toyotas landsdekkende nettverk av forhandlere og verksteder gir en unik tilgjengelighet.
  • Din bedrift får større handlingsrom til å fokusere på kjernevirksomheten.

Ønsker bedriften ytterligere kontroll, anbefaler vi også tjenesten Biladministrasjon. Der får dere en egen side som gir full oversikt over hele bilparken med tilhørende kostnader, forbruk og miljøregnskap. Les mer om Biladministrasjon for bedrifter fra Toyota Financial Services her.

Enkel administrasjon av bilparken og enkel budsjettering?

Relatert innhold

Velkommen til Hybrid for Alle Velkommen til Hybrid for Alle Aldri har vi hatt et bredere utvalg av Hybrid. Enten du ser etter en selvladende eller ladbar Hybrid. En bybil, suv eller å kjøre rundt i en luksuriøs sedan har vi en Hybrid for deg. Nå også til supre kampanjepriser. Vant 71 grader nord 2020 Vant 71 grader nord 2020 Etter å ha fulgt ivrig med på den populære realityserien fra sofaen i mange år, bestemte Steffen seg for at det var hans tur til å oppleve den norske naturen på første rad. Og det ble han belønnet for. Taxisjåfører velger hybridbiler fra Toyota Taxisjåfører velger hybridbiler fra Toyota Svært høy kvalitet, pålitelig og med Toyota Express Service tilrettelagt for minst mulig tid på verkstedet. Tilbake på veien etter bare 60 min. Hvor elektrisk kjører nye Yaris Hybrid? Hvor elektrisk kjører nye Yaris Hybrid? Vi har testet hvor elektrisk nye Yaris Hybrid kjører i byen, på landeveien og på motorveien.