Finn forhandler
Prøv en Toyota
Brosjyrer og priser
Bygg din Toyota
Bestill verkstedtime
Min Toyota

Hybrid som firmabil

.

Å velge en hybrid fra Toyota som firmabil er et godt valg for firmaer som ikke bare vil vise at de bryr seg om miljø, men faktisk gjøre noe i praksis. Helt enkelt et godt valg – på flere måter.

Et godt valg for deg som kjører og et godt valg for bedriften


Betaler du bensinen selv, kommer du til å merke med det samme at hybridbilen er billigere i drift ettersom forbruket er mindre enn en motsvarende konvensjonell bil. Hybridene er også et gunstig leasingobjekt på grunn av den lave engangsavgiften og fordi den holder seg godt i verdi.


Hybridteknologien er Toyotas mest feilfrie, hvilket medfører lavere kostnader med tanke på reparasjoner og bilhold for firmaets bilpark.

"Den er herlig å kjøre, og er dessuten fordelaktig økonomisk, både for meg privat og for firmaet."

Carl Schwieler, DLA Nordic
Plug-in Hybrid som firmabil

For mange er Prius Plug-in Hybrid den ultimate firmabilen fordi den kan kjøres på ren elektrisitet uten å bruke en dråpe bensin i hele 25 kilometer - Bra for både miljøet og lommeboka.

/
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler