Finn forhandler
Prøv en Toyota
Brosjyrer og priser
Kontakt verksted
Online timebestilling
Mine biler

Service, forhandlernett og veihjelp

Toyota Express Service

Toyota Express Service tar bare 60 minutter og du kan bestille en time som passer deg og din kalender. Du møter opp til avtalt tid og bare 1 time senere, er du på veien igjen med en bil som har fått fullt vedlikehold. Tar du service hos oss får du nye 12 måneder med vårt veihjelpsprogram Toyota Eurocare.

Når du velger Toyota Express Service arbeider to spesialtrente mekanikere til en hver tid med bilen din. Mekanikerene arbeider etter en godt planlagt og synkronisert arbeidsprosedyre. På denne måten klarer vi å halvere tiden på servicen, uten at det koster noe mer enn en vanlig service.

Norges største forhandlernett

Toyota har Norges største forhandlernett med over 90 autoriserte forhandlere som står klare til å gi deg den beste servicen.

Toyota Eurocare - vårt veihjelpsprogram

Toyota Eurocare er inkludert for alle nye norskregistrerte Toyota kjøpt hos autorisert Toyota forhandler i Norge. Å være eier av en ny Toyota er den beste garantien for bekymringsfritt bilhold i mange år. I tillegg til den høye kvalitet og avanserte teknologi som er bygget inn i din Toyota, gir Toyota Eurocare deg tryggere bilkjøring uansett hvor du ferdes.

Et komplett Toyota assistanse-team står klar for å hjelpe deg å finne en løsning 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året i 12 mnd.

Toyotas eget finansieringsselskap

Toyota Financial Services er Toyotas eget finansieringsselskap. Som en del av det globale Toyota Financial Services Corporations er vi representert i over 30 land og i en rekke ulike markeder. I Norge har vi eksistert i over 20 år.

Vår dyktige stab jobber kontinuerlig for å kunne tilby deg eller din bedrift den beste finansielle løsningen når du skal kjøpe eller lease bil. Velkommen til Toyota-familien, der kvalitet og kundetilfredshet alltid sitter i førersetet.

Kontaktperson i Toyota Norge

Christian Riisnes
930 05 057
christian.riisnes@toyota.no

Kontaktperson i Toyota Finans

Anne Tove Lillevold
970 87 017
annetove.lillevold@toyota-fs.com

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler