Våre Hybrider er som skapt for norsk vinter

Våre hybrider trives i snø og kulde, og er som skapt for den norske vinteren.

De starter lett i kulda, blir raskt varme, og på grunn av det trinnløse automatgiret gir de en silkemyk start og godt feste på isete underlag.

Ta turen innom en forhandler nå og opplev alle årets nylanserte hybrider.

/
BEDRE FESTE Det trinnløse automatgiret gir en helt jevn start sørger for godt feste på glatt føre. Dette reduserer også sjansen for hjulspinn.
/
BLIR RASKT VARM EHR-varmegjenvinning sender kjølevæsken til eksosanlegget, der den varmes opp og sendes tilbake for å varme motor og kupé.
/
STARTER LETT Hybridene bruker el-motoren som startmotor og har et svært kraftig batteri. Derfor starter hybridene lett, selv i minusgrader.
/
50 % ELEKTRISK Den elektriske motoren kobler seg automatisk inn og ut etter fart og kjøremønster. Resultatet er at du kjører elektrisk 50 % av tiden.
/

C-HR HYBRID
Med sitt særpregede crossover-design og spennende hybridteknologi, er Toyota C-HR som skapt for en moderne, aktiv livsstil.

/

YARIS HYBRID
Norges mest populære småbil. Opplev fordelene med Yaris hybrid. Den er kul, praktisk og lettvint. Takket være en lang rekke intelligente funksjoner vil du sette enda større pris på din Yaris.

/

COROLLA 5-DØRS
Stiligere. Smartere. Sprekere.

Verdens mest kjøpte bilmodell de siste årene er endelig tilbake i Norge! Med lavere tyngdepunkt, forbedret Hybridmotor har du en bil som leverer på kjøreglede som aldri før.

/

COROLLA TOURING SPORTS
Mer plass. Mer kraft. Mer komfort.

Nye Corolla Touring Sports er selvladende, hybrid stasjonsvogn med supre kjøreegenskaper og stor bagasjeplass.

/

NYE CAMRY HYBRID
Kraftfull eleganse.

Opplev hvordan toppmoderne hybridteknologi forener kraft, effektivitet og komfort i en fantastisk kjøreopplevelse i en av våre mest fullkomne biler noensinne.

/

PRIUS AWD-i
Nå med firehjulstrekk.

Nå kommer Prius med firehjulstrekk! I tillegg til oppdatert design får hybrid-ikonet et innovativt AWD-i-system utviklet av japanske ingeniører og testet på norsk snø.

Opplev Toyota Hybrid - Bestill prøvekjøring


Finn forhandler

ÅRETS HYBRIDNYHETER:
/

RAV4 HYBRID
Helt SUV. Helt Hybrid.

Alt er nytt i femte generasjon av Norges mest populære SUV. En selvladende fullhybrid med full balanse mellom stil, sikkerhet og styrke, designet for livets mange eventyr.

Se Toyotas vinterfordeler på film
Starter lett i kulda
/
Blir raskt varm
/
Myk start og bedre veigrep
/

Kampanjer

Les mer

Jon Almaas: «Jeg jobba knallhardt for den bilen!» Jon Almaas: «Jeg jobba knallhardt for den bilen!» Fjelleventyret er over for denne gang, men vinneren av årets 71 grader nord – Norge tøffeste Kjendis hviler ikke på laurbærene av den grunn. Likevel innrømmer Jon Almaas at overgangen til hverdagen var tøffere enn han hadde forestilt seg. Smarte løsninger og høy kjørekomfort: Nye Toyota Proace City Smarte løsninger og høy kjørekomfort: Nye Toyota Proace City Ved siden av å by på stor lasteplass, utmerker nye Toyota Proace City seg med smarte løsninger og høy kjørekomfort. Nye Yaris Cross Hybrid Nye Yaris Cross Hybrid Nå kan vi endelig vise frem nye Yaris Cross Hybrid. Vår nye kompakt-SUV har alle kvalitetene som skal til for å gjøre vår neste generasjons Yaris også til en sportslig og høyreist SUV. 10 millioner solgte RAV4 på verdensbasis 10 millioner solgte RAV4 på verdensbasis RAV4 har kastet seg på statistikken over Toyota-modeller som har oppnådd et åttesifret antall solgte eksemplarer. Det totale salgstallet for den bestselgende SUVen passerte 10 millioner i slutten av februar 2020, fordelt på de fem generasjonene av modellen som har blitt produsert siden 1994.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler