Våre Hybrider er som skapt for norsk vinter

Våre hybrider trives i snø og kulde, og er som skapt for den norske vinteren.

De starter lett i kulda, blir raskt varme, og på grunn av det trinnløse automatgiret gir de en silkemyk start og godt feste på isete underlag.

Ta turen innom en forhandler nå og opplev alle årets nylanserte hybrider.

/
BEDRE FESTE Det trinnløse automatgiret gir en helt jevn start sørger for godt feste på glatt føre. Dette reduserer også sjansen for hjulspinn.
/
BLIR RASKT VARM EHR-varmegjenvinning sender kjølevæsken til eksosanlegget, der den varmes opp og sendes tilbake for å varme motor og kupé.
/
STARTER LETT Hybridene bruker el-motoren som startmotor og har et svært kraftig batteri. Derfor starter hybridene lett, selv i minusgrader.
/
50 % ELEKTRISK Den elektriske motoren kobler seg automatisk inn og ut etter fart og kjøremønster. Resultatet er at du kjører elektrisk 50 % av tiden.
/

C-HR HYBRID
Med sitt særpregede crossover-design og spennende hybridteknologi, er Toyota C-HR som skapt for en moderne, aktiv livsstil.

/

YARIS HYBRID
Norges mest populære småbil. Opplev fordelene med Yaris hybrid. Den er kul, praktisk og lettvint. Takket være en lang rekke intelligente funksjoner vil du sette enda større pris på din Yaris.

/

COROLLA 5-DØRS
Stiligere. Smartere. Sprekere.

Verdens mest kjøpte bilmodell de siste årene er endelig tilbake i Norge! Med lavere tyngdepunkt, forbedret Hybridmotor har du en bil som leverer på kjøreglede som aldri før.

/

COROLLA TOURING SPORTS
Mer plass. Mer kraft. Mer komfort.

Nye Corolla Touring Sports er selvladende, hybrid stasjonsvogn med supre kjøreegenskaper og stor bagasjeplass.

/

NYE CAMRY HYBRID
Kraftfull eleganse.

Opplev hvordan toppmoderne hybridteknologi forener kraft, effektivitet og komfort i en fantastisk kjøreopplevelse i en av våre mest fullkomne biler noensinne.

/

PRIUS AWD-i
Nå med firehjulstrekk.

Nå kommer Prius med firehjulstrekk! I tillegg til oppdatert design får hybrid-ikonet et innovativt AWD-i-system utviklet av japanske ingeniører og testet på norsk snø.

Opplev Toyota Hybrid - Bestill prøvekjøring


Finn forhandler

ÅRETS HYBRIDNYHETER:
/

RAV4 HYBRID
Helt SUV. Helt Hybrid.

Alt er nytt i femte generasjon av Norges mest populære SUV. En selvladende fullhybrid med full balanse mellom stil, sikkerhet og styrke, designet for livets mange eventyr.

Se Toyotas vinterfordeler på film
Starter lett i kulda
/
Blir raskt varm
/
Myk start og bedre veigrep
/

Kampanjer

Les mer

Hybrid vs Plug-in Hybrid Hybrid vs Plug-in Hybrid I høst er endelig Toyota RAV4 Plug-in Hybrid her. Samtidig fortsetter selvfølgelig fullhybriden vi kjenner fra før. Hva er egentlig forskjellen på de to, og hvilken skal du velge? Norsk bilpresse har testet nye RAV4 Plug-in Hybrid Norsk bilpresse har testet nye RAV4 Plug-in Hybrid Norsk bilpresse var spente på om den ladbare hybrid-SUVen ville holde alt det den har lovet – og de kunne reise hjem igjen med forventningene innfridd. Yaris: Den mest pålitelige småbilen Yaris: Den mest pålitelige småbilen En ny undersøkelse gjennomført av ADAC (Tysklands Autombil-forbund) viser at Yaris er bilen med færrest feil langs veien - hele 20 år på rad. Gjøran Tefre om nye RAV4: - Har imponert meg veldig Gjøran Tefre om nye RAV4: - Har imponert meg veldig Etter flere år som fornøyd Toyota-sjåfør var forventningene høye da Gjøran Tefre skulle overta sin nye RAV4 Hybrid 2019.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler