Våre Hybrider er som skapt for norsk vinter

Våre hybrider trives i snø og kulde, og er som skapt for den norske vinteren.

De starter lett i kulda, blir raskt varme, og på grunn av det trinnløse automatgiret gir de en silkemyk start og godt feste på isete underlag.

Ta turen innom en forhandler nå og opplev alle årets nylanserte hybrider.

/
BEDRE FESTE Det trinnløse automatgiret gir en helt jevn start sørger for godt feste på glatt føre. Dette reduserer også sjansen for hjulspinn.
/
BLIR RASKT VARM EHR-varmegjenvinning sender kjølevæsken til eksosanlegget, der den varmes opp og sendes tilbake for å varme motor og kupé.
/
STARTER LETT Hybridene bruker el-motoren som startmotor og har et svært kraftig batteri. Derfor starter hybridene lett, selv i minusgrader.
/
50 % ELEKTRISK Den elektriske motoren kobler seg automatisk inn og ut etter fart og kjøremønster. Resultatet er at du kjører elektrisk 50 % av tiden.
/

C-HR HYBRID
Med sitt særpregede crossover-design og spennende hybridteknologi, er Toyota C-HR som skapt for en moderne, aktiv livsstil.

/

YARIS HYBRID
Norges mest populære småbil. Opplev fordelene med Yaris hybrid. Den er kul, praktisk og lettvint. Takket være en lang rekke intelligente funksjoner vil du sette enda større pris på din Yaris.

/

COROLLA 5-DØRS
Stiligere. Smartere. Sprekere.

Verdens mest kjøpte bilmodell de siste årene er endelig tilbake i Norge! Med lavere tyngdepunkt, forbedret Hybridmotor har du en bil som leverer på kjøreglede som aldri før.

/

COROLLA TOURING SPORTS
Mer plass. Mer kraft. Mer komfort.

Nye Corolla Touring Sports er selvladende, hybrid stasjonsvogn med supre kjøreegenskaper og stor bagasjeplass.

/

NYE CAMRY HYBRID
Kraftfull eleganse.

Opplev hvordan toppmoderne hybridteknologi forener kraft, effektivitet og komfort i en fantastisk kjøreopplevelse i en av våre mest fullkomne biler noensinne.

/

PRIUS AWD-i
Nå med firehjulstrekk.

Nå kommer Prius med firehjulstrekk! I tillegg til oppdatert design får hybrid-ikonet et innovativt AWD-i-system utviklet av japanske ingeniører og testet på norsk snø.

Opplev Toyota Hybrid - Bestill prøvekjøring


Finn forhandler

ÅRETS HYBRIDNYHETER:
/

RAV4 HYBRID
Helt SUV. Helt Hybrid.

Alt er nytt i femte generasjon av Norges mest populære SUV. En selvladende fullhybrid med full balanse mellom stil, sikkerhet og styrke, designet for livets mange eventyr.

Se Toyotas vinterfordeler på film
Starter lett i kulda
/
Blir raskt varm
/
Myk start og bedre veigrep
/

Kampanjer

Les mer

Dro Norge rundt med 77-modell fra Toyota Dro Norge rundt med 77-modell fra Toyota Tor Martin og samboeren har tilbakelagt 4600 kilometer i sin Corolla KE30. Her kan du lese alt om Norgesferien på fire hjul. Norsk bilpresse har testet nye Yaris Hybrid Norsk bilpresse har testet nye Yaris Hybrid Den nye Yaris Hybrid er endelig på plass i Norge, og bilpressen har latt seg imponere over fjerde generasjon av den legendariske småbilen. Aasbø og Toyota med ny GR Supra Aasbø og Toyota med ny GR Supra Det er ti år siden Toyota Norge og Fredric Aasbø innledet et samarbeid på racerbanen, og nå er de første bildene av den tidligere verdensmesterens nye driftingbil publisert. Legenden Land Cruiser er oppgradert Legenden Land Cruiser er oppgradert Kombinasjonen av utmerket kvalitet, driftssikkerhet og pålitelighet, makeløse offroad-egenskaper og et stadig høyere nivå for luksus, komfort og prestisje har gjort den ikoniske offroaderen Land Cruiser unik i sitt segment. Nå løftes nivået nok et hakk.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler