Opplev alle fordelene med Hybrid fra Toyota

Årets hybridnyheter er på plass i butikken, og med introduksjonen av nye RAV4, Corolla, Camry og Prius AWD-i tilbyr Toyota nå toppmoderne og kvalitetssterke biler for en rekke ulike behov - som virkelig må oppleves!

Under kan du lese mer om noen av fordelene du får når du kjører en Hybrid fra Toyota.

/
Kjører elektrisk halvparten av tiden Hybridenes to motorer veksler sømløst mellom elektrisk og konvensjonell drift, og kjører elektrisk halvparten av tiden.
/
Reduserer drivstofforbruket Hybridene har lavt forbruk under alle typer kjøreforhold. By, land og kombinert kjøring gir det samme lave forbruket.
/
Trenger mindre vedlikehold Med færre dyre slitedeler og driftssikker teknologi bruker du mindre tid og penger på vedlikehold.
/
Lader mens du kjører Med overskuddsenergi fra bremsing og forbrenningsmotor lader hybridene batteriet mens du kjører.

Opplev Toyota Hybrid - Bestill prøvekjøring


Finn forhandler

ÅRETS HYBRIDNYHETER:
/

RAV4 HYBRID
Helt SUV. Helt Hybrid.

Alt er nytt i femte generasjon av Norges mest populære SUV. En selvladende fullhybrid med full balanse mellom stil, sikkerhet og styrke, designet for livets mange eventyr.

/

COROLLA TOURING SPORTS
Mer plass. Mer kraft. Mer komfort.

Nye Corolla Touring Sports er selvladende, hybrid stasjonsvogn med supre kjøreegenskaper og stor bagasjeplass.

/

NYE CAMRY HYBRID
Kraftfull eleganse.

Opplev hvordan toppmoderne hybridteknologi forener kraft, effektivitet og komfort i en fantastisk kjøreopplevelse i en av våre mest fullkomne biler noensinne.

/

COROLLA 5-DØRS
Stiligere. Smartere. Sprekere.

Verdens mest kjøpte bilmodell de siste årene er endelig tilbake i Norge! Med lavere tyngdepunkt, forbedret Hybridmotor har du en bil som leverer på kjøreglede som aldri før.

/

PRIUS AWD-i
Nå med firehjulstrekk.

Nå kommer Prius med firehjulstrekk! I tillegg til oppdatert design får hybrid-ikonet et innovativt AWD-i-system utviklet av japanske ingeniører og testet på norsk snø.

Kampanjer

Les mer

Fyllestasjoner for hydrogen er midlertidig stengt Fyllestasjoner for hydrogen er midlertidig stengt Det var en alvorlig hendelse på en hydrogenstasjon på Kjørbo i Sandvika mandag 10. juni. Storfornøyde Toyota-kunder Storfornøyde Toyota-kunder Ferske tall fra Norsk Kundebarometer viser at kundene fremdeles er storfornøyde med Toyota. Lavest CO2-utslipp i Europa Lavest CO2-utslipp i Europa Utslippsøkningen fra 2016 var på 0,3 g/km, til et snitt på 118,1 g/km. Blant de mest solgte bilmerkene i Europa var det kun to som hadde en utslippsnedgang, mens resten økte sine utslipp. Toyota Proace 4x4 Toyota Proace 4x4 Nå kommer Proace også utstyrt med firehjulstrekk. Du kan være trygg på at du kommer deg frem uansett kjøreforhold. Den er i tillegg også klassens beste på nyttelast.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler