MOVE

Det er et menneskelig instinkt, del av vårt DNA.

Verden gir deg uendelige muligheter...
...selv om du mangler veier, ben eller syn.

MOBILITET
FOR ALLE

Vi introduserer Toyotas fremtidsvisjon

MOBILITETS-
LØSNINGER

/
i-ROAD Det er som å stå på ski gjennom gatene.
/
TOYOTAKONSEPTET-愛 i WALK Når biler ikke kan kjøre, kan den det.
/
TOYOTAKONSEPTET-愛 i Bilen som vet hvem som kjører
/
MENNESKELIG STØTTEROBOT Assistenten din.
/
TOYOTAKONSEPTET-愛 i RIDE Fremtidens kollektivtransport er personlig.

VÅRE UTØVERE

Disse utøverne minner oss om at med lidenskap og
utholdenhet er egentlig ingenting umulig.

/
TATYANA MCFADDEN RULLESTOLLØPER

Tatyana har vunnet 17 medaljer i de paralympiske leker - og hun er bare 28 år! Hun ble født med ryggmargsbrokk og levde sine første år på et russisk barnehjem. Tatyana utfordrer grensene for hva som er mulig - og tar en konkurranse av gangen.
/
RAMI ANIS SVØMMER

Som svømmer på flyktningenes olympiske lag, trener Rami Anis mot sine mål for lekene i 2020. Selv da krigshandlingene ødela hjembyen hans, Aleppo i Syria, beholdt Rami drømmen om å være med i OL, og viser hele verden at han tåler mye.
/
TYRONE PILLAY KULESTØTER

Med stolte røtter i Durban i Sør-Afrika arbeider Tyrone i dag som teknisk spesialist i Toyota, samtidig som han også har markert seg med paralympisk medalje i kulestøt.

START
YOUR IMPOSSIBLE

Relatert innhold

”Etter ein runde med lureløp og søndagstur bestemte eg meg for at nok er nok. No skal det gåast her.” ”Etter ein runde med lureløp og søndagstur bestemte eg meg for at nok er nok. No skal det gåast her.” VERDSCUP, DRESDEN, 12.-13. JANUAR ”Skal ein dømme ut frå glisa til dei finske damene langs løypa vil eg påstå at Niskanen er større her enn Klæbo og Northug noko gong vil bli, eller har vert.” ”Skal ein dømme ut frå glisa til dei finske damene langs løypa vil eg påstå at Niskanen er større her enn Klæbo og Northug noko gong vil bli, eller har vert.” SKANDINAVISK CUP, VUOKATTI, 04.-06. JANUAR Det var som om Tine meierier hadde julebord i begge beina mine Det var som om Tine meierier hadde julebord i begge beina mine Verdenscup Lillehammer, 30. nov – 2. des Beina surna, synet var uklart og det starta å ringe i hovudet Beina surna, synet var uklart og det starta å ringe i hovudet Norgescup Gålå, 23.-25. november
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler