MOBILITETS
LØSNINGER

MOBILITET FOR ALLE

I mer enn 85 år har Toyotas innovasjoner bidratt til å gjøre livet enklere for folk. Men selv om vi er kommet langt, er det fremdeles mye vi kan gjøre. Når vi retter blikket mot fremtiden, ser vi enda større utfordringer: Å hjelpe alle mennesker til friheten ved å bevege seg.

/
/
Bevissthet om mulighetene. En teknologi som hjelper folk til å komme seg rundt og gjøre mer, noe som skaper frihet, uavhengighet og selvtillit.
/
Som å stå på ski i bygatene

Den ultrakompakte og miljøvennlige i-ROAD er smidig og har sikkerhet og komfort som en bil.

/
.
/

Frihet til å overvinne dine barrierer.
Denne anvendelige, personlige mobilitetsassistenten kan takle tøft terreng og løfte brukerne til øyehøyde når de snakker med andre.

Gir nye muligheter til utfoldelse
Enten det er inne på kontoret eller ute på treningsfeltet, hjelper den smidige Exo-Wheel folk til å få et liv med mer bevegelse.

/

/
/
Bilen vet hvem som er bak rattet. En virkelig partner for veien videre. TOYOTA CONCEPT-愛 bruker kunstig intelligens for å vokse med, beskytte og inspirere brukeren.

Fremtidens kollektivtransport er personlig.
TOYOTA KONSEPTET-愛 i RIDE er vår løsning for fremtidsbyen som vil gjøre om kollektivtransport til en personlig opplevelse tilgjengelig for rollestolbrukere

/
/

Den kjører der biler ikke kan.
Det ultrakompakte TOYOTA KONSEPTET-愛 i WALK kjører brukerne dit de skal uavhengig av hjelp fra andre.

/
En lysttur - med eller uten barna. Tilpasset 3 personer, kan den slanke i-TRIL passere gjennom trange passasjer, tvers gjennom byen - og tilbake igjen.
/

Robot som hjelper folk

/
/
En hjelpende hånd. En vennlig robot som er utviklet for å gjøre det mulig å leve uavhengig ved å bistå med daglige gjøremål og sette brukerne i kontakt med familie og venner.

Physical rehabilitation aid robot

/
Gjennvinn det naturlige ganglaget. Denne roboten er laget for å hjelpe med rehabilitering for personer som har fått problemer med å gå, men som vil trene seg opp igjen.
/

Toyotas prototyper er avbildet. Ennå ikke for salg.

Mer om

Fyllestasjoner for hydrogen er midlertidig stengt Fyllestasjoner for hydrogen er midlertidig stengt Det var en alvorlig hendelse på en hydrogenstasjon på Kjørbo i Sandvika mandag 10. juni. Storfornøyde Toyota-kunder Storfornøyde Toyota-kunder Ferske tall fra Norsk Kundebarometer viser at kundene fremdeles er storfornøyde med Toyota. Lavest CO2-utslipp i Europa Lavest CO2-utslipp i Europa Utslippsøkningen fra 2016 var på 0,3 g/km, til et snitt på 118,1 g/km. Blant de mest solgte bilmerkene i Europa var det kun to som hadde en utslippsnedgang, mens resten økte sine utslipp. Toyota Proace 4x4 Toyota Proace 4x4 Nå kommer Proace også utstyrt med firehjulstrekk. Du kan være trygg på at du kommer deg frem uansett kjøreforhold. Den er i tillegg også klassens beste på nyttelast.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler