MOBILITETS
LØSNINGER

MOBILITET FOR ALLE

I mer enn 85 år har Toyotas innovasjoner bidratt til å gjøre livet enklere for folk. Men selv om vi er kommet langt, er det fremdeles mye vi kan gjøre. Når vi retter blikket mot fremtiden, ser vi enda større utfordringer: Å hjelpe alle mennesker til friheten ved å bevege seg.

/
/
Bevissthet om mulighetene. En teknologi som hjelper folk til å komme seg rundt og gjøre mer, noe som skaper frihet, uavhengighet og selvtillit.
/
Som å stå på ski i bygatene

Den ultrakompakte og miljøvennlige i-ROAD er smidig og har sikkerhet og komfort som en bil.

/
.
/

Frihet til å overvinne dine barrierer.
Denne anvendelige, personlige mobilitetsassistenten kan takle tøft terreng og løfte brukerne til øyehøyde når de snakker med andre.

Gir nye muligheter til utfoldelse
Enten det er inne på kontoret eller ute på treningsfeltet, hjelper den smidige Exo-Wheel folk til å få et liv med mer bevegelse.

/

/
/
Bilen vet hvem som er bak rattet. En virkelig partner for veien videre. TOYOTA CONCEPT-愛 bruker kunstig intelligens for å vokse med, beskytte og inspirere brukeren.

Fremtidens kollektivtransport er personlig.
TOYOTA KONSEPTET-愛 i RIDE er vår løsning for fremtidsbyen som vil gjøre om kollektivtransport til en personlig opplevelse tilgjengelig for rollestolbrukere

/
/

Den kjører der biler ikke kan.
Det ultrakompakte TOYOTA KONSEPTET-愛 i WALK kjører brukerne dit de skal uavhengig av hjelp fra andre.

/
En lysttur - med eller uten barna. Tilpasset 3 personer, kan den slanke i-TRIL passere gjennom trange passasjer, tvers gjennom byen - og tilbake igjen.
/

Robot som hjelper folk

/
/
En hjelpende hånd. En vennlig robot som er utviklet for å gjøre det mulig å leve uavhengig ved å bistå med daglige gjøremål og sette brukerne i kontakt med familie og venner.

Physical rehabilitation aid robot

/
Gjennvinn det naturlige ganglaget. Denne roboten er laget for å hjelpe med rehabilitering for personer som har fått problemer med å gå, men som vil trene seg opp igjen.
/

Toyotas prototyper er avbildet. Ennå ikke for salg.

Mer om

Hydrogen: Drivstoffet for fremtiden Hydrogen: Drivstoffet for fremtiden Det dukker ofte opp mange kreative og nyskapende forslag når bransjen skal se for seg fremtidens biler. En sånn idé er allerede virkelighet. Enorm interesse for Toyotas nye hybrider Enorm interesse for Toyotas nye hybrider Toyota Norge melder om 30 prosent økning i signerte kjøpskontrakter i første kvartal i 2019. ’’En helt fantastisk start på året”, sier Espen Olsen i Toyota Norge. ”For ein helvetes bra dag det skulle bli” ”For ein helvetes bra dag det skulle bli” SKANDINAVISK CUP, MADONA, 1.-3. MARS ” Det er den råaste stemninga eg nokon gong har kjend på” ” Det er den råaste stemninga eg nokon gong har kjend på” WORLD CUP, DRAMMEN, 12. MARS
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler