TOYOTA WHEEL PARK
Med avdukingen av verdens første hjulpark, forsterker Toyota sin forpliktelse til å levere bedre mobilitet til alle.
VI INTRODUSERER
Lily Rice
Lily Rice er den første kvinnen i Storebritannia som tar baklengs salto i rullestol. Og det gjorde hun allerede da hun var 13. Hun vet at alt er mulig når vi har frihet til å bevege oss og hennes suksess inspirerer andre jenter til å starte med WCMX. En vakker dag ønsker Lily at sporten hennes blir anerkjent i Paralympiske leker der hun ønsker å konkurrere.

Toyotas hjulpark
Den neste deltageren ruller ut på rampen og romlingen fra hjulene gir gjenlyd i trepluggene. Lyden forteller tilskuerne at en ny deltager er i farten. Men hun er ikke på sykkel, skateboard eller blades. Hun slipper seg ut i en fullt tilgjengelig hybrid skatepark, og hun sitter i rullestol.

Og hun er ikke den eneste som smiler. Å utvikle WCMX som sport er viktig for alle - vi ser til og med funksjonsfriske utøvere som bytter på å prøve seg i rullestolene som står til disposisjon. Det viser jo at stigmaet ved fysisk svekkelse ikke er like sterkt som ønsket om å bevege seg.
Den er en førstegangserfaring for Toyota og er et symbol på Toyotas visjon om Stadig bedre mobilitet for alle. Toyotas visjon er å tilby integrerte mobilitetsløsninger til alle, inkludert de som har fysiske svekkelser for å sikre et stadig mer inkluderende samfunn.
Mauro Caruccio
Administrerende direktør i Toyota Motor Italia
/

Inkluderende hybridpark
Med fokus på friheten og gleden ved mobilitet på hjul, er parken bygd for aktiviteter som BMX, skateboard og en av de nyeste aktivitetssportene i verden, rullestolmotocross (WCMX).


Bygg et forbedret samfunn
Toyota er forpliktet til friheten til å bevege seg, enten det er hele landet på tvers, fra en kant av byen til den andre eller gjennom hjulparken, for når vi har frihet til å bevege oss, er alt mulig.

Mobilitet for alle
Denne spesielle hjulparken gjør det mulig for flere å bevege seg på måter som altfor ofte bare er tilgjengelige for funksjonsfriske. Målet for Toyotas visjon om lik tilgang er å skape mobilitet, glede og lidenskap for alle.


Start Your Impossible
Toyota hjelper rullestolbrukere som britiske Lily Rice til å gjøre drøm til virkelighet ved å bidra med ressurser og skape synlighet til støtte for hennes kampanje: Å gjøre WCMX til en offisiell paralympisk sport.

/
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler