Velkommen

Toyota nettbutikk

Her finner du et bredt utvalg av våre bestselgere, godt utstyrt til en svært god pris.

2 uker/1.000 km returmulighet*

*Du kan si opp innen 2 uker eller 1.000 km (det som kommer først).
Første avdrag, etableringsgebyr og andel av startleie (10.000 kr) tilkommer ved benyttelse av vår 2 uker/1.000 km returmulighet.

Driftsikkerhet

Kvalitet

Kundetilfredshet

Returmulighet

Trygt og enkelt

Når du kjøper en Toyota i vår nettbutikk vil overlevering av bil skje hos din foretrukne forhandler, med all den trygghet det innebærer. Våre forhandlere er faktisk så gode på kundebehandling at Toyota nylig gikk helt til topps i sin bransje i Norsk kundebarometer. Dette får du med på kjøpet når du handler ny Toyota i nettbutikken.
Norsk Kundebarometer

Slik gjør du det

Vi har laget en kort film som viser deg hvor raskt, trygt og enkelt det er å bestille en bil i vår nettbutikk.

Hva er Privatleie/Leasing?

• PrivatLeie er det samme som leasing av bil for privatkunder.
• Månedsbeløpet styres av startleie, kjørelengde og antall år.
• Du Privatleier bilen av din lokale forhandler

Fordeler med Privatleie?

• Passer for deg som ønsker forutsigbare månedlige kostnader.
• Du slipper å binde opp kapital i ny bil.
• Gunstig med tanke på lavt rentenivå, lave innskudd og lave månedlige kostnader.
• Du slipper å bekymre deg for verditapet.

Å bestille bil har aldri vært enklere

Når du bestiller en bil fra Toyota på nett er vi opptatt av at det skal være både trygt, raskt og enkelt for deg som kunde. Først velger du den kampanjemodellen du ønsker å bestille, så velger du farge og type vinterhjul. Deretter velger du den forhandleren du ønsker skal håndtere din bestilling og stå for overlevering av bilen. Så identifiserer du deg med din Bank ID. Og helt til sist sender du inn din bestilling. Etter bestillingen er sendt mottar du en bekreftelsesmail. Den valgte forhandleren vil ta kontakt med deg når det er tid for å avtale overlevering.

Å bestille bil har aldri vært tryggere

Din foretrukne forhandler tar kontakt med deg for å bekrefte kjøpet, og igjen når bilen er klar for levering. Det er fortsatt din lokale forhandler som står bak salget, og du nyter den samme gode service og oppfølging. Dersom du ønsker kan du også kontakte din lokale forhandler for assistanse underveis i bestillingsprosessen. Ved utlevering blir du kontaktet, og henter bilen hos din lokale forhandler på samme måte som tidligere.

Les mer

En ny spennende epoke for Corolla En ny spennende epoke for Corolla Neste generasjon Auris blir offisielt omdøpt til Corolla Toyota på bilutstillingen i Genève Toyota på bilutstillingen i Genève Etter 20 års lederskap innen hybridteknologi gjør Toyota sine hybridmodeller enda mer attraktive for kundene. Dro Norge rundt med 77-modell fra Toyota Dro Norge rundt med 77-modell fra Toyota Tor Martin og samboeren har tilbakelagt 4600 kilometer i sin Corolla KE30. Her kan du lese alt om Norgesferien på fire hjul. Norsk bilpresse har testet nye Yaris Hybrid Norsk bilpresse har testet nye Yaris Hybrid Den nye Yaris Hybrid er endelig på plass i Norge, og bilpressen har latt seg imponere over fjerde generasjon av den legendariske småbilen.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler