Velkommen

Toyota nettbutikk

Her finner du et utvalg av våre bestselgere, godt utstyrt til en svært god pris.
Toyota Nettbutikk
Bestill din nye Toyota på nett og få vedlikehold i 3 år inkludert!

Bestiller du din neste bil på nett, får du med en 3-års fabrikkforeskrevet vedlikeholdsavtale inkludert i prisen. Gjelder kun ved bestilling av bil på Privatleie på nett.

2 uker/1.000 km returmulighet*

*Du kan si opp innen 2 uker eller 1.000 km (det som kommer først).
Første avdrag, etableringsgebyr og andel av startleie (10.000 kr) tilkommer ved benyttelse av vår 2 uker/1.000 km returmulighet.

Driftsikkerhet

Kvalitet

Kundetilfredshet

Returmulighet

Møt våre online-kunder

Christian, Johanne og Daniel har alle bestilt bilen sin i vår nettbutikk. I filmene under kan dere høre hvordan deres opplevelse var og hvorfor de bestilte bil på nett.
Christian bestilte ny bil på nett - aldri har det vært enklere

Christian bestilte ny bil på nett - aldri har det vært enklere

Nå kan du gjøre det trygge bilkjøpet i dine egne omgivelser. Christian Horgen er en av dem som har testet å bestille bil via Toyotas nettbutikk.

Johanne bestilte sin Toyota på nett - enkelt og sømløst

Johanne bestilte sin Toyota på nett - enkelt og sømløst

Johanne Hansen er en av stadig flere nordmenn som bestilte sin nye bil via toyota.no.

Leasing på nett - enkleste vei til ny bil

Leasing på nett - enkleste vei til ny bil

For Daniel Gundersen Åkermann er en trygg bil det viktigste når han har med seg datteren på to år. Valget falt på en Toyota Aygo som han enkelt leaset på toyota.no.

Slik gjør du det

Vi har laget en kort film som viser deg hvor raskt, trygt og enkelt det er å bestille en bil i vår nettbutikk.

Hva er Privatleie/Leasing?

• PrivatLeie er det samme som leasing av bil for privatkunder.
• Månedsbeløpet styres av startleie, kjørelengde og antall år.
• Du Privatleier bilen av din lokale forhandler

Fordeler med Privatleie?

• Passer for deg som ønsker forutsigbare månedlige kostnader.
• Du slipper å binde opp kapital i ny bil.
• Gunstig med tanke på lavt rentenivå, lave innskudd og lave månedlige kostnader.
• Du slipper å bekymre deg for verditapet.

Å bestille bil har aldri vært enklere

Når du bestiller en bil fra Toyota på nett er vi opptatt av at det skal være både trygt, raskt og enkelt for deg som kunde. Først velger du den kampanjemodellen du ønsker å bestille, så velger du farge og type vinterhjul. Deretter velger du den forhandleren du ønsker skal håndtere din bestilling og stå for overlevering av bilen. Så identifiserer du deg med din Bank ID. Og helt til sist sender du inn din bestilling. Etter bestillingen er sendt mottar du en bekreftelsesmail. Den valgte forhandleren vil ta kontakt med deg når det er tid for å avtale overlevering.

Å bestille bil har aldri vært tryggere

Din foretrukne forhandler tar kontakt med deg for å bekrefte kjøpet, og igjen når bilen er klar for levering. Det er fortsatt din lokale forhandler som står bak salget, og du nyter den samme gode service og oppfølging. Dersom du ønsker kan du også kontakte din lokale forhandler for assistanse underveis i bestillingsprosessen. Ved utlevering blir du kontaktet, og henter bilen hos din lokale forhandler på samme måte som tidligere.

toyota Rev

Les mer

Toyota på Paris Motor Show 2018 Toyota på Paris Motor Show 2018 Bilindustrien er inne i en fase med store forandringer, og Toyota har startet overgangen fra å være en produsent av biler til å bli en leverandør av mobilitet - bedre mobilitet for alle. Norsk bilpresse har prøvekjørt Yaris Cross Norsk bilpresse har prøvekjørt Yaris Cross Norsk bilpresse har prøvekjørt den helt nye Yaris Cross. Les hva de synes om crossover-versjonen av den populære småbilen. Toyota GR SPORT-modellene Toyota GR SPORT-modellene Opplev kjøregleden med GR SPORT. Leveres i signaturfargene til Gazoo Racing og er inspirert av Toyotas høyytelsesmodeller, GR-serien. Se Toyota GR SPORT-modellene Bli kjent med den helt nye Toyota Corolla hybrid Bli kjent med den helt nye Toyota Corolla hybrid Vi ser med spenning frem til at den nye Corolla Hybrid er på plass hos forhandlerne. Den er bygd på den revolusjonerende TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture) og for første gang kan vi tilby valg mellom to forskjellige hybridmotorer.