Velkommen

Toyota nettbutikk

Her finner du et bredt utvalg av våre bestselgere, godt utstyrt til en svært god pris.
Toyota Nettbutikk
Bestill din nye Toyota på nett og få vedlikehold i 3 år inkludert!

Bestiller du din neste bil på nett, får du med en 3-års fabrikkforeskrevet vedlikeholdsavtale inkludert i prisen. Gjelder kun ved bestilling av bil på Privatleie på nett.

2 uker/1.000 km returmulighet*

*Du kan si opp innen 2 uker eller 1.000 km (det som kommer først).
Første avdrag, etableringsgebyr og andel av startleie (10.000 kr) tilkommer ved benyttelse av vår 2 uker/1.000 km returmulighet.

Driftsikkerhet

Kvalitet

Kundetilfredshet

Returmulighet

Trygt og enkelt

Når du kjøper en Toyota i vår nettbutikk vil overlevering av bil skje hos din foretrukne forhandler, med all den trygghet det innebærer. Våre forhandlere er faktisk så gode på kundebehandling at Toyota nylig gikk helt til topps i sin bransje i Norsk kundebarometer. Dette får du med på kjøpet når du handler ny Toyota i nettbutikken.
Norsk Kundebarometer

Slik gjør du det

Vi har laget en kort film som viser deg hvor raskt, trygt og enkelt det er å bestille en bil i vår nettbutikk.

Hva er Privatleie/Leasing?

• PrivatLeie er det samme som leasing av bil for privatkunder.
• Månedsbeløpet styres av startleie, kjørelengde og antall år.
• Du Privatleier bilen av din lokale forhandler

Fordeler med Privatleie?

• Passer for deg som ønsker forutsigbare månedlige kostnader.
• Du slipper å binde opp kapital i ny bil.
• Gunstig med tanke på lavt rentenivå, lave innskudd og lave månedlige kostnader.
• Du slipper å bekymre deg for verditapet.

Å bestille bil har aldri vært enklere

Når du bestiller en bil fra Toyota på nett er vi opptatt av at det skal være både trygt, raskt og enkelt for deg som kunde. Først velger du den kampanjemodellen du ønsker å bestille, så velger du farge og type vinterhjul. Deretter velger du den forhandleren du ønsker skal håndtere din bestilling og stå for overlevering av bilen. Så identifiserer du deg med din Bank ID. Og helt til sist sender du inn din bestilling. Etter bestillingen er sendt mottar du en bekreftelsesmail. Den valgte forhandleren vil ta kontakt med deg når det er tid for å avtale overlevering.

Å bestille bil har aldri vært tryggere

Din foretrukne forhandler tar kontakt med deg for å bekrefte kjøpet, og igjen når bilen er klar for levering. Det er fortsatt din lokale forhandler som står bak salget, og du nyter den samme gode service og oppfølging. Dersom du ønsker kan du også kontakte din lokale forhandler for assistanse underveis i bestillingsprosessen. Ved utlevering blir du kontaktet, og henter bilen hos din lokale forhandler på samme måte som tidligere.

toyota Rev

Les mer

Slik bestiller du din nye Toyota på nett Slik bestiller du din nye Toyota på nett Nå kan du bestille en av våre bestselgere på nett. Les mer om hvordan dette gjøres her. En ny spennende epoke for Corolla En ny spennende epoke for Corolla Neste generasjon Auris blir offisielt omdøpt til Corolla Toyota på bilutstillingen i Genève Toyota på bilutstillingen i Genève Etter 20 års lederskap innen hybridteknologi gjør Toyota sine hybridmodeller enda mer attraktive for kundene. Toyota Yaris er kåret til Årets bil i Europa Toyota Yaris er kåret til Årets bil i Europa En jury med 59 motorjournalister fra forskjellige europeiske land, har plassert nye Toyota Yaris til toppen av pallen som Årets bil i Europa 2021. 29 nye bilmodeller stilte opprinnelig til start, 7 nådde finaleheatet, blant dem 3 elbiler, men i år var nye Toyota Yaris uslåelig.