Prøv en Auris
Trenger du brosjyre?
Finn din forhandler
Bygg din Toyota
Min Toyota

Auris (utstyrsgrad: Active S)

Toyota Norge | Prisliste
Motor og girkasse Karosseri 2-/4-hjulsdrift Pris inkl. mva
1.33L Dual VVT-i (100 Hk) 6-trinns manuell girkasse 5-dørs Forhjulsdrift
kr 294 100
Bygg videre på denne modellen
1,2l turbo (115 Hk) 6-trinns manuell girkasse 5-dørs Forhjulsdrift
kr 303 400
Bygg videre på denne modellen
Utstyr:
Kollisjonsvern

Kollisjonsvern

Ved hjelp av kamera og laser registrerer systemet forankjørende. Om det oppstår risiko for kollisjon, varsles føreren med lyd- og lyssignal og bremsehjelp aktiveres. Dersom føreren ikke bremser i tiden, bremses bilen automatisk for å forhindre eller redusere skader i en kollisjon. Teknisk betegnelse: Pre-Crash Safety System.

Lukk
Automatisk fjernlys

Automatisk fjernlys

Automatiske fjernlys er en del av Toyota Safety Sense og sørger for å optimalisere sikten under kjøring i mørke for alle. Et kamera registrerer lysene fra møtende trafikk og måler også lysnivået langs veien. Systemet veksler automatisk mellom nær- og fjernlys og gir sikrere kjøring i mørke.

Lukk
Skiltgjenkjenning

Skiltgjenkjenning

Skiltgjenkjenning leser trafikkskilt langs veien og viser gjeldende fartsgrense eller forbikjøringsforbud på TFT-skjermen på instrumentpanelet. Systemet varsler føreren med lyd og lys om han har oversett et skilt og ikke følger reglene.

Lukk
Filskiftvarsler (LDA)

Filskiftvarsler (LDA)

Et kamera registrerer kjørefeltlinjene langs veien. LDA aktiveres og varsle føreren med lyd- og lyssignal om bilen begynner å svinge ut av eget kjørefelt uten av retningslysene er aktivert - slik at føreren kan korrigere kursen.

Lukk
Toyota Touch® 2 med Go navigasjonssystem

Toyota Touch® 2 med Go navigasjonssystem

Med utgangspunkt i Toyota Touch® 2 enheten, får bilen din med denne utvidelsen også satelittnavigasjon med kart som dekker hele Europa, visning av omkjøringsmuligheter og eco-veivalg. WVGA-skjerme viser kart i 2- og 3D og har tilknyttede tjenester som trafikkoppdateringer i sanntid og lokale søk på nett. Avanserte Bluetooth®-løsninger støtter Toyota Eurocare veihjelp og SOS-telefonering.

Lukk
Dine innstillinger for informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å kunne gi deg en bedre opplevelse. Dersom du er fornøyd med dette, huk av den grønne boksen og fortsett å bruke nettstedet som før. Mer informasjon om hvordan du endrer innstillingene for informasjonskapsler finner du her: Endre mine cookie-innstillinger. 

Bekreft de innstillingene du fortrekker ved å klikke i en av boksene om du er enig eller velge bort om du er uenig.

Forbedrer sikkerheten på Toyotas nettsted og er avgjørende for at nettsiden virker.

Disse benyttes til analyser, statistikk og eventuelle undersøkelser for å gi deg best mulig brukeropplevelse.

Husker påloggingsinformasjonen din, og husker valg du gjør mellom sider for å eksempelvis kunne gi deg en oppsummeringsside.

Gir best mulig opplevelse. Disse husker hvilke Toyota-sider du har besøkt. De gir deg enkelt tilgang til tjenester i nærheten, eksempelvis «finn din nærmeste forhandler». 

Sørger for at de tilbudene og kommunikasjonen du mottar på internett er relevante for deg.