Finn din forhandler
Kontakt Toyota
Prøv en Toyota
Trenger du brosjyre?
Bygg din Toyota
Mine biler

Corolla Touring Sports

HYBRID

Kjør hybrid

kr 321 200
Forbruk fra 3,3 l/100 km
CO2 fra 76 g/km

Vår produktsjef Allan introduserer deg for helt nye Corolla

 • Designet for å bli lagt merke til

 • En glede å kjøre

  Det har aldri vært bedre å kjøre en hybrid. Du har valget mellom to hybridmotorer. 1,8 literen gir myk, stille og smidig gange, slik du forventer fra en Toyota. Den nye Hybrid Dynamic Force-motoren byr på noen helt nytt blant våre hybrider med rikelig effekt og kraftfull akselerasjon som gir en spesiell opplevelse hver eneste gang du er ute på veien.

 • Virkelig bekymringsfrihet

  De innovative teknologiene i Toyota Safety Sense-pakken, forutser potensielle farer og hjelper føreren med å respondere effektivt. Med en rekke intelligente førerstøtte-systemer som ryggekamera, blindsonemonitor, varsling av kryssende trafikk bak bilen, intelligent parkeringshjelp og automatisk fjernlys, blir kjøringen både enklere og morsommere. Du kan være trygg på at du og dine passasjerer er enda sikrere enn noengang før, og kan bare slappe av og nyte turen.

 • Smart og praktisk

  Bagasjerommet er utformet med omtanke slik at det er enkelt å få alt med deg, enten det er en sykkel, golfutstyr eller familiens bagasje. Gulvplaten er vendbar med teppe på en siden og sklisikring på den andre. Trenger du ekstra plass, kan du flytte gulvplaten et hakk ned. Trenger du enda mer? Trekk i utløseren og baksetene felles ned automatisk. Og når du har nøkkelenheten med det, kan du bare bevege foten raskt under støtfangeren bak for at bakdøren skal åpne seg automatisk.

Den helt nye Toyota Corolla hybrid

Stilig, effektiv og en glede å kjøre, den nye Corolla er en bil for vår tid. Uansett hvor du skal og hvilken modell du velger, får du Toyotas selvladende hybridsystem. Og for første gang gir Toyota deg valget mellom to hybridmotorer - en 1,8 liter Hybrid og en 2,0 liter Hybrid Dynamic Force-motor - til samme modell. Begge har selvsagt alle fordelene som følger med TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture) og sørger for utmerkede kjøreegenskaper.

Starten på en ny tid for verdens bestselgende bil

Nyt bilen som gjør det morsomt å kjøre. Kjenn på forskjellen så snart du setter deg inn bak rattet med det stilige interiøret, de fine kjøreegenskapen og stabiliteten som gir deg en enda bedre kjøreopplevelse.

 • Bygd for å gi enda mer

  Vi i Toyota har forpliktet oss til å lage stadig bedre biler. Corolla er bygd på Toyotas avanserte, nye TNGA-plattform og gir deg en virkelig god kjøreopplevelse. Et stivere karosseri og lavt tyngdepunkt bidrar sammen til å redusere krenging i svinger, mens fjæringen med doble fjærben demper ujevnheter i veibanen mer effektivt slik at du kan kjøre mer komfortabelt.

 • Designet for å bli lagt merke til

  Det første du vil legge merke til med den nye Corolla er det moderne og dynamiske karosseriet som kan gjøres enda mer iøyefallende med å legge til to-tonelakk. Et lavt panser, en bred grill og lykter med LED-teknologi gir bilen en slank profil som forsterkes av de sportslige aluminiumfelgene på 18".

 • En sans for stil

  Designerne har valgt en kombinasjon av materialer av høy kvalitet som ser fine ut sammen og som også bidrar til en god kombinasjon av teksturer. Et gjennomført interiør i sort gir en sportslig følelse eller du kan velge gråtoner som understreker det rommelige og ryddige interiøret. Stilige sportsseter kompletterer utseendet perfekt.

Bli kjent med verdens mest solgte bil

En spennende reise ligger foran nå som et ikon blir en hybrid

Du kommer til å nyte å kjøre den nye Corolla

Du kommer til å nyte å kjøre den nye Corolla

Toyotas hybrider gir kjøreglede. Hybridmotoren på 1,8 liter er smidig og kvikk i byen og gjør kjøringen enklere. Den nye Hybrid Dynamic Force-motoren på 2,0 liter, gir deg enda mer effekt, uten at det går ut over smidigheten. Uansett hvilken du velger, sørger begge for lavt forbruk og lave utslipp - og de bruker ingenting og slipper ikke ut noe når du kjører helelektisk.

Len deg tilbake og slapp av

Len deg tilbake og slapp av

Kupeen i den nye Corolla er laget med tanke på komfort. Sportssetene gir kroppen din god støtte, holder deg på plass og er behagelige også på langkjøring. Rattet er plassert slik at det føles så naturlig som mulig slik at det ikke blir slitsomt å kjøre. På rattet har du knapper som styrer sikkerhetsfunksjoner, infotainment og lydanlegg slik at du kan ha hendene på rattet hele tiden. Varme i rattet er et viktig pluss i de kalde periodene av året.

Smart og praktisk

Smart og praktisk

Den nye Corolla Touring Sports er en stasjonsvogn som gir deg all den plassen du trenger, når du trenger den. I baksetene har passasjerene det like komfortabelt som de som sitter foran. Det rommelige bagasjeromme sluker det utroligste og baksetene kan raskt felles ned. Når du har hendene fulle, åpner du bagasjeromdøren automatisk med å sparke lett med foten under støtfangeren bak og aktivere sesoren som registrerer bevegelsen.

Sikkerhet kommer ikke i tillegg - det er standardutstyr

Sikkerhet kommer ikke i tillegg - det er standardutstyr

Toyota Safety Sense er standardutstyr i alle utstyrsgrader fordi vi setter sikkerheten for deg og dine passasjerer høyt. Dette unike sikkerhetssystemet har en rekke oppdaterte sikkerhetsfunksjoner som gjør det lettere å kjøre, samtidig som sikkerheten for alle i bilen blir bedre.

Bli kjent med sikkerhetsteknologiene
5 av 5 stjerner i Euro NCAP 2019

5 av 5 stjerner i Euro NCAP 2019

Vår nye Toyota Corolla Touring Sports gjorde det veldig sterkt i alle de fire kategoriene i Euro NCAP krasjtest. De fikk tildelt høyest mulige score, imponerende fem av fem stjerner.

Les pressemeldingen her

Mer om om Corolla Touring Sports

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler