Prøv en Prius
Trenger du brosjyre?
Finn din forhandler
Bygg din Toyota
Mine biler

Prius

HYBRID

Hybridikonet

kr 308 400
Forbruk fra 3,3 l/100 km
CO2 fra 75 g/km
 • De rene linjene i en iøyenfallende profil

  I fronten er lyktene samlet i en stilig gruppe som understreker den elegante buen på panseret. Lyktene bak er kombinert på en måte som trekker oppmerksomheten til bilens lange, horisontale linjer. Resultatet er en bil som er like fin å se på som den er god å kjøre.

 • Aldri tidligere har det vært så morsomt å kjøre en hybrid

  Motoren på 1,8 liter gir en myk og smidig kjøreopplevelse. Bilen lader batteriet mens du kjører og dermed slipper du alt trøbbel med lading. Og Prius er en svært effketiv selvladende hybrid.

 • Kjenn på følelsen av sikkerhet

  Fem aktive sikkerhetsteknologier er kjernen i Toyota Safety Sense: Kollisjonsvern* med fotgjengergjenkjennelse, filskiftvarsling med rattkontroll, automatisk fjernlys, skiltgjenkjennelse og adaptiv fartsholder. Og med en rekke, intelligente førerstøttesystemer, inkluder blindsonemonoro og enkel, intelligent parkeringshjelp, blir kjøringen både enklere og morsommere. * Teknisk navn: Pre-Crash Safety System

  Bli kjent med sikkerhetsteknologiene >

Nå også med firehjulstrekk

Prius AWD-i

"Prius AWD-i har fått et helt nytt firehjulssystem som kombinerer god fremkommelighet med lavt utslipp, lav vekt og lav pris. En kompakt og lett el.motor er montert på bakakselen, og er spesialutviklet for å yte med høyt moment i lav fart. Svært lav giring av el.motoren gjør at hjulene får høyt moment.

Fra 0-10 km/t har bilen 570 Nm på bakhjulene og er permanent aktivert. Fra 10-70 km/t brukes el-motoren kun ved behov og med synkende moment. Fra 70 km/t og oppover er den ikke i bruk. Ved bakkestart kan man bruke TRC-off knappen, som gir maks moment bak, selv om forhjulene spinner. Et display inni bilen viser momentfordeling"

Prius leder. De andre følger etter

Prius-historien startet i 1997. Den første masseproduserte hybridbilen tok bilkjøring til et nytt nivå. Nå er tiden for et nytt kapittel kommet. Prius kombinerer intelligent design og teknologi for å gi dynamiske ytelser og utmerkede kjøreegenskaper slik at bilen er like morsom å kjøre som den er effektiv.

Definerer fremtiden. Viser veien fremover.

Bilen som definerte hybridbegrepet for mer enn 20 år siden, definerer det fremdeles den dag i dag

 • Tidsriktig design. Intelligent på veien.

  Dette er en bil med et tidsriktig utseende som matcher de avanserte teknologiene. Det nye designet har beholdt den klassiske Prius-silhuetten, men den er oppdatert med klare, rene linjer for å optimalisere luftflyten. Resultatet er en bil som er pen å se på samtidig som den gir en masse kjøreglede.

 • Høyst effektiv. En fornøyelse å kjøre

  Det har aldri vært bedre å kjøre en hybrid. Den elektriske og forbrenningsmotoren fungerer sømløst sammen og hver for seg. De sørger for dynamisk akselerasjon når du treger det og de fine kjøreegenskapene forbedres med et lavt tyngdepunkt, forbedrede hjuloppheng og mer linjær kraft.

 • Bedre grep og ekstra sikkerhet med Hybrid AWD-i.

  Innovasjonen fortsetter med Hybrid AWD-i. For første gang kommer en bil i denne klassen med et intelligent AWD-system, skreddersydd for Prius. Det er konstruert for å gi ekstra kontroll når veiene kan være sleipe og glatte som i regn og snø, og gir deg trygghet for å ta deg frem når du virkelig trenger det. Og siden systemet er så kompakt, går det ikke ut over fleksibiliteten eller bagasjeromsplassen.

Bemerkelsesverdig innovativ. Utrolig effektiv.

Redefinerer hybrid i mer enn 20 år

Gjennomført komfort og intuitiv teknologi

Gjennomført komfort og intuitiv teknologi

Hver minste detalj teller når vi skal skape en innbydende kupé. I Prius kombinerer vi kvalitetsmaterialer med ren, tidsmessig design, mens de ergonomiske setene kan leveres med rekke forskjellige trekk. På frontruten får føreren projisert hastighet, hybriddata og radarassisterte varsler, og det intuitive Toyota Touch® 2 med Go multimediasystemet sørger for at både musikkvalg og veivalg er enkelt.

Holder deg oppdatert slik at du kan reagere

Holder deg oppdatert slik at du kan reagere

Det innovative Toyota Safety Sense-systemet tar førerassistanse flere skritt videre. Ved hjelp av 22 sensorer som er plassert på stategiske punkter rundt om i bilen, kan systemet oppdage potensielle risikosituasjoner og varsle føreren slik at hun/han kan reagere umiddelbart og bidra til at alle i bilen og i bilene som er nære, kan føle seg sikre.

Bli kjent med sikkerhetsteknologiene

Mer om Prius

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler