kr 611 500
/
/
/
/

Høydepunkter med den nye Toyota RAV4 Plug-in Hybrid

 • Fantastisk rekkevidde

  RAV4 Plug-in Hybrid kombinerer vår kraftigste hybridteknologi hittil med den lengste elektriske rekkevidden du finner på en Plug-in i denne klassen. Kjøreopplevelsen er tatt til et helt nytt nivå med umiddelbar akselerasjon, elektrisk toppfart på 135 km/t, 306 HK og hele 75 km elektrisk rekkeveidde.

 • Under panseret

  RAV4 Plug-in Hybrid er kraftfull, responsiv og har et enestående veigrep. Bilen er utstyrt med en 2,5 liters Hybrid Dynamic Force bensinmotor med hele 306 HK (DIN) som sørger for den formidable akselerasjonen fra 0 til 100 km/t på 6,0 sekunder. Den er også utstyrt med AWD-i, vårt intelligente 4WD-system som bidrar til redusert bruk av både drivstoff og energi.

 • På innsiden

  RAV4 Plug-in Hybrid gir sjåfør og passasjerer en rommelig og behagelig kjøreopplevelse. Kupéen gir deg også en spennende "offroad"-følelse og er godt dempet mot støy fra hjul og vind. Den har tilvalg som "head up display" panorama soltak, JBL lydsystem og 360 Panorama ryggekamera. Bagasjerommet rommer 520 liter, noe som gir den fullverdig familiebilplass.

RAV4 Plug-in Hybrid i pressen:
/
Knockout på rekkevidde DinSide: RAV4 endelig som ladbar hybrid.Det kryr av RAV4 på veien, men allikevel er dette en stor nyhet fra Toyota. Den har nemlig fått ladeledning. Nå kan du endelig kjøre din RAV4 ganske mange mil på ren strøm, før den allerede gjerrige hybridløsningen kobler seg inn og tar deg videre på langturer.

Les mer
rav4 plugin
Toyota tar sjumilssteg mot elektrifisering Motor: Toyota har alle sine ord og målinger i behold. Rekkevidden er som normen. Og den er definitivt klasseledende.

Les mer
rav4 plugin
Lover rekordmye – og det holder den TV2 Broom: Det offisielle tallet er nemlig nå justert opp til 75 kilometer, etter WLTP-målemetoden. Det er et godt tall, som ingen av de sammenlignbare konkurrentene kan matche.

Les mer

BESTANDIG HYBRIDTEKNOLOGI

Vi har over 20 års erfaring med hybridteknologi og 13 millioner solgte hybridbiler. Hybrid handler om å lagre energi for å øke effektiviteten til bensinmotoren. Her kan du lese mer om teknologien vår .

 • BESTANDIG HYBRIDTEKNOLOGI

  Vi har over 20 års erfaring med hybridteknologi og 13 millioner solgte hybridbiler. Hybrid handler om å lagre energi for å øke effektiviteten til bensinmotoren. Her kan du lese mer om teknologien vår.

  Les om vår hybridteknologi
 • Vi tar din sikkerhet på høyeste alvor!

  RAV4 Plug-in Hybrid gjør enda mer for din og andres sikkerhet. De avanserte teknologiene i Toyota Safety Sense hjelper deg å ferdes sikkert og trygt i trafikken.

  Les om teknologien
/
/
/
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler