kr 526 900
/
/
/
/

Høydepunkter med den nye Toyota RAV4 Plug-in Hybrid

  • DNA x 2

    i RAV4 Plug-in Hybrid kombinerer vi vår kraftigste hybridteknologi hittil med enestående muligheter for elektrisk kjøring (EV-mode) som tar deg enda lenger med ren energi. 4. generasjons hybridteknologi sørger sammen med et høykapasitets litiumionbatteri for energien, slik at du er garantert umiddelbar akselerasjon og klasseledende rekkevidde.

  • Ren kraft

    RAV4 Plug-in Hybrid er kraftfull, dynamisk og har et enestående veigrep. Ytelsene er i en klasse for seg. Bilen er utstyrt med en 2,5 liters Hybrid Dynamic Force bensinmotor og et intelligent AWD-system (AWD-i) som sørger for akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 6,0 sekunder, takket være det utrolige veigrepet og effekten på formidable 306 HK (DIN).

  • Interiørstil

    I den stilige kupéen i RAV4 Plug-in Hybrid kan du nyte avdempede, uanstrengte ytelser. Sportslige, skinntrukne seter og et stort panoramatak gir deg og dine passasjerer et rommelige, raffinert interiør som er luftig og komfortabelt. Bagasjerommet på 520 liter er lett å laste og batteriet stjeler minimalt med plass.

RAV4 Plug-in Hybrid i presse:
/
Knockout på rekkevidde DinSide: RAV4 endelig som ladbar hybrid.Det kryr av RAV4 på veien, men allikevel er dette en stor nyhet fra Toyota. Den har nemlig fått ladeledning. Nå kan du endelig kjøre din RAV4 ganske mange mil på ren strøm, før den allerede gjerrige hybridløsningen kobler seg inn og tar deg videre på langturer.

Les mer
rav4 plugin
Toyota tar sjumilssteg mot elektrifisering Motor: Toyota har alle sine ord og målinger i behold. Rekkevidden er som normen. Og den er definitivt klasseledende.

Les mer
rav4 plugin
Lover rekordmye – og det holder den TV2 Broom: Det offisielle tallet er nemlig nå justert opp til 75 kilometer, etter WLTP-målemetoden. Det er et godt tall, som ingen av de sammenlignbare konkurrentene kan matche.

Les mer
rav4 plugin
Prøvekjøring av Toyota RAV4 plug-in hybrid Nybiltester: Toyota kommer i løpet av 14 dager med sin nye ladbare hybrid versjon av Toyota RAV4, med 75km elektrisk rekkevidde, 306hk, 0-100 på 6,0 sekunder og AWD! Vi har prøvekjørt den!

Les mer
/
/
/
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler