Finn din forhandler
Kontakt Toyota
Prøv en Toyota
Trenger du brosjyre?
Bygg din Toyota
Online timebestilling

RAV4 Plug-in Hybrid Life - SUV 5d

 • 18' 5 eiker maskinert alufelg
 • Nøkkelfri smart inngang & start system
 • Bi-LED prosjektor hovedlys
 • Dynamisk radar fartsholder
Sammenligne
Toyota RAV4 Plug-in Hybrid - Life - SUV 5d
  • Super White (040) Ikke kompatibel med valgt motor
 • White Pearl (070) Ikke kompatibel med valgt motor
 • Grey Metallic (1G3) Ikke kompatibel med valgt motor
 • Attitude Black Mica (218) Ikke kompatibel med valgt motor
 • Silver Metallic (1D6) Ikke kompatibel med valgt motor
 • Dark Blue Metallic (8X8) Ikke kompatibel med valgt motor
 • Emotional Red Pearl (3U5) Ikke kompatibel med valgt motor
kr 559 600
Forbruk kombinert WLTP
1 l/100 km
CO2 kombinert
22 g/km

Utforsk RAV4 Plug-in Hybrid

/
/
/
/

Høydepunkter med den nye Toyota RAV4 Plug-in Hybrid

 • Fantastisk rekkevidde

  RAV4 Plug-in Hybrid kombinerer vår kraftigste hybridteknologi hittil med den lengste elektriske rekkevidden du finner på en Plug-in i denne klassen. Kjøreopplevelsen er tatt til et helt nytt nivå med umiddelbar akselerasjon, elektrisk toppfart på 135 km/t, 306 HK og hele 75 km elektrisk rekkeveidde.

 • Under panseret

  RAV4 Plug-in Hybrid er kraftfull, responsiv og har et enestående veigrep. Bilen er utstyrt med en 2,5 liters Hybrid Dynamic Force bensinmotor med hele 306 HK (DIN) som sørger for den formidable akselerasjonen fra 0 til 100 km/t på 6,0 sekunder. Den er også utstyrt med AWD-i, vårt intelligente 4WD-system som bidrar til redusert bruk av både drivstoff og energi.

 • På innsiden

  RAV4 Plug-in Hybrid gir sjåfør og passasjerer en rommelig og behagelig kjøreopplevelse. Kupéen gir deg også en spennende "offroad"-følelse og er godt dempet mot støy fra hjul og vind. Den har tilvalg som "head up display" panorama soltak, JBL lydsystem og 360 Panorama ryggekamera. Bagasjerommet rommer 520 liter, noe som gir den fullverdig familiebilplass.

Instruksjonsvideo - funksjoner

I denne videoen går vi igjennom funksjonene til RAV4 og hvordan du benytter dem.  Her kan du blant annet lære mer om:
 • Låsesystem
 • Styring av info/display
 • E-CALL
 • Nav/multimedia/bluetooth/radio
 • Toyota Safety Sense
 • Regnsensor
 • Parkeringssensor
 • Gir og kjøremodus
 • Påfyll av spylevæske

Ofte stilte spørsmål om plug-in hybridelektrisk kjøring

 • Hva er forskjellen på en hybrid og plug-in hybrid?

  Både hybrider og plug-in hybrider bruker den samme, utprøvde Hybrid Synergy Drive-teknologien fra Toyota, men med en merkbar forskjell.

  Toyotas plug-in hybrider har betydelig større batterikapasitet og større helelektisk rekkevidde, opptil 75 km. Plug-in hybrider kan lades fra en ekstern kilde, som f.eks en egnet hjemmekontakt, en egen veggboks eller en offentlig ladestasjon. Å lade så ofte som mulig, er det som gir maksimal effektivitet, men Toyotas plug-in hybrider kjører i hybridmodus også når de ikke er ladet.

  I hybridmodus veksler alle Toyotas hybrider sømløst mellom to kraftkilder - én effektiv bensinmotor og et intelligent selvladende hybridbatteri. Dette gir en svært høy grad av fleksibilitet, spesielt ved langkjøring.
 • Er den morsom å kjøre i tillegg til å være effektiv?

  RAV4 Plug-in Hybrid er både sterk og rask, og den er morsom å kjøre. Den akselererer fra 0 til 100 km/t på bare 6,0 sekunder, takket være et utmerket veigrep og en samlet effekt på 306 HK (DIN).

  Med større effektivitet og lavere CO2-utslipp enn en konvensjonell forbrenningsmotor, gir RAV4 Plug-in Hybrid bedre utnyttelse av drivstoffet (0,1 l/mil / 22 g/km ved blandet kjøring). I tillegg til dette, gir RAV4 Plug-in Hybrid alle fordelene med helelektrisk kjøring - fra øyeblikkelig akselerasjon til utrolig lite støy i kupéen.
 • Hvor langt kan jeg kjøre med fulladet batteri, og kan jeg kjøre rent elektrisk?

  I elektrisk modus kan du kjøre utslippsfritt når som helst og hvor som helst. RAV4 Plug-in Hybrid har en rekkevidde på opptil 75 km (ved blandet kjøring) og opp til 98 km (bykjøring).

  Du kan akselerere til en helelektrisk toppfart på 135 km/t i EV-modus, også når du gir full gass*. Når du kjører lengre enn den elektiske rekkevidden, veksler RAV4 Plug-in Hybrid sømløst som en hybridbil og kombinerer drift på bensin og regenerert energi fra batteriet.

  *Forutsatt tilstrekkelig ladenivå
 • Hvor kan jeg lade?

  Egnet hjemmekontakt
  Din RAV4 Plug-in Hybrid kan lades fra en egnet hjemmekontakt (10 A).

  Veggboks
  Du kan lade hurtig og sikkert via en egen veggboks hjemme eller på jobben.

  *Snakk med forhandleren om du tenker å kjøpe veggboks sammen med bilen din.

  Offentlige ladestasjoner
  Du kan lade på ladestasjoner langs veier og på parkeringsplasser. Du kan også abonnere på Toyota ladenettverk via MyT-appen for å få enkel tilgang til nærliggende ladestasjoner.
 • Hvor lang tid tar det å lade?

  Egnet hjemmekontakt
  En full opplading tar 7,5 timer*. Dersom du kan programmere ladetidene, kan du lade rimeligere, normalt om natten og til andre tider når nettbelastningen er lav.

  Veggboks
  Velger du å installere en egen veggboks hjemme, får du optimal hastighet og sikkerhet og kan fullade på 2,5 timer*. Du kan også kontrollere og overvåke ladingen via MyT-appen.

  Offentlige ladestasjoner
  Du kan lade via hurtigladere langs veier og på parkeringsplasser. Som med ladebokser, tar fullading 2,5 timer*.
  Med MyT-appen kan du sjekke hvor lang tid gjenstår før fullading, noe som er spesielt nyttig når du lader på en offenlig ladestasjon.

  * Fra 0 til 100%
 • Hvordan kan jeg kjøre lengst mulig helelektrisk?

  Lad oftere
  Om du lader hver dag, vil du få mest mulig utbytte av bilens elektriske egenskaper.

  En smidig kjørestil
  Ved å optimalisere kjørestilen din, vil du øke bilens elektriske effektivitet og også få enestående ytelser på hver eneste kjøretur.

  Regenerativ bremsing
  Bevegelsesenergien fra bremsing blir til elektrisk energi som lader batteriet og også hver gang du tar foten fra gasspedalen og bilen reduserer hastigheten, lades batteriet.

  Forvarm eller kjøl ned kupéen
  Få perfekt temperatur i kupéen hver gang med å fjernstarte klimaanlegget. Kjøl ned eller varm opp kupéen før du skal ut å kjøre, slik at du ikke bruker strøm fra hybridbatteriet og heller ikke reduserer bilens rekkevidde.
 • Kan jeg fremdeles kjøre min ladbare hybrid når batteriet er tomt?

  Regelmessig lading gjør at du opplever de betydelige fordelene med helelektrisk kjøring. Du får lavere kostnader til drift og lavere utslipp. En stor fordel med en RAV4 Plug-in Hybrid er at så lenge det er bensin på tanken kan du kjøre videre i hybridmodus selv om batteriet er tomt.
 • Hvor lang levetid har hybridbatteriet i RAV4 Plug-in Hybrid?

  Toyotas batterier et bygd for å vare hele bilens levetid. Hybridbatteriet kommer med 5-års / 100.000 km* garanti som med en årlig Hybridhelsesjekk, kan forlenges opp til 10 år.

  * Hva som kommer først
RAV4 Plug-in Hybrid i pressen:
/
Knockout på rekkevidde DinSide: RAV4 endelig som ladbar hybrid.Det kryr av RAV4 på veien, men allikevel er dette en stor nyhet fra Toyota. Den har nemlig fått ladeledning. Nå kan du endelig kjøre din RAV4 ganske mange mil på ren strøm, før den allerede gjerrige hybridløsningen kobler seg inn og tar deg videre på langturer.

Les mer
rav4 plugin
Toyota tar sjumilssteg mot elektrifisering Motor: Toyota har alle sine ord og målinger i behold. Rekkevidden er som normen. Og den er definitivt klasseledende.

Les mer
rav4 plugin
Lover rekordmye – og det holder den TV2 Broom: Det offisielle tallet er nemlig nå justert opp til 75 kilometer, etter WLTP-målemetoden. Det er et godt tall, som ingen av de sammenlignbare konkurrentene kan matche.

Les mer

BESTANDIG HYBRIDTEKNOLOGI

Vi har over 20 års erfaring med hybridteknologi og 13 millioner solgte hybridbiler. Hybrid handler om å lagre energi for å øke effektiviteten til bensinmotoren. Her kan du lese mer om teknologien vår .

 • BESTANDIG HYBRIDTEKNOLOGI

  Vi har over 20 års erfaring med hybridteknologi og 13 millioner solgte hybridbiler. Hybrid handler om å lagre energi for å øke effektiviteten til bensinmotoren. Her kan du lese mer om teknologien vår.

  Les om vår hybridteknologi
 • Vi tar din sikkerhet på høyeste alvor!

  RAV4 Plug-in Hybrid gjør enda mer for din og andres sikkerhet. De avanserte teknologiene i Toyota Safety Sense hjelper deg å ferdes sikkert og trygt i trafikken.

  Les om teknologien
/
/
/