Prøv en RAV4
Trenger du brosjyre?
Finn din forhandler
Bygg din Toyota
Mine biler

RAV4

hybrid

100% SUV. 100% Hybrid.

kr 399 300
Forbruk fra 4,4 l/100 km
CO2 fra 100 g/km
 • Designet for å skille seg ut

  RAV4 er bygd for å gi kjøreglede og designet for å skille seg ut. Den har et robust utseende slik en SUV skal ha og fremstår som en bil som kan ta deg dit du vil - sikkert og uten vanskeligheter.

 • Kraftfull og effektiv

  Den kraftfulle Hybrid Dynamic Force-motoren kombinerer myk og smidig gange med rikelig kraft og moment.

 • Stor, men smidig

  RAV4 en en stor SUV, men den er overraskende smidig med god oversikt og er lettmanøvrert. Det vil du sette pris på i tett bytrafikk og på trange parkeringsplasser. Med en total lengde på 4,6 meter og svingradius på 5,5 meter, får du alltid plass til å snu og manøvrere bilen på plass

 • Forberedt på alle eventualiteter

  Toyota Safety Sense er forbedret og utvidet med flere intelligente funksjoner som betyr at RAV4 nå gir føreren enda mer hjelp slik at du kan kjøre bekymringsfritt under de forskjelligste forhold. For eksempel oppdager nå kollisjonsvernsystemet syklister i dagslys og fotgjengere både i lys og mørke.

  Bli kjent med sikkerhetssystemene

Ingen kompromisser

RAV4 er bygd for å gi kjøreglede og designet for å skille seg ut. Det innovative, selvladende hybridsystemet sikrer deg alle fordelene med elektrisk kraft, uten ulempene med stadig lading. Kupeen er rommelig og komfortabel, og du får en bil med høy sikkerhet, god fremkommelighet og som er helt uten kompromisser.

Helt og fullt en RAV4

Raffinert og individuell! RAV4 kombinerer den sanne SUV-karakteren med gjennomført stil og avansert teknologi.

 • Et kraftfullt design

  RAV4 er kraftfull og stor. Du legger merke til de elegante LED-lyktene foran og de lange karosserilinjene som strekker seg mot de unike LED-lyktene bak som gir bilen en tydelig og lett gjenkjennelig stil.

 • En kupé med god plass

  Kupeen er designet for å gi god plass og høy komfort for både fører og passasjerer. Interiøret preges av kvalitetsmaterialer, er smart utformet og har alt av moderne teknologi og komfortutstyr.

 • RAV4, ingen SUV er som den

  Takket være den innovative TNGA-plattformen* har den nye RAV4 lavere vekt og lavere tyngdepunkt samtidig som chassiset er stivere og føreren har fått bedre oversikt. Du får en allsidig og anvendelig SUV som kan ta deg dit du vil på en sikker og komfortabel måte.
  *Toyota New Global Architecture.

Full balanse mellom stil, sikkerhet og styrke

RAV4 har et robust karosseridesign og tidsriktig interiør. Takket være alle de aktive sikkerhetssystemene, kan du trygt begi deg ut i trafikken.

Designet for alle slags veier og trafikkforhold

Designet for alle slags veier og trafikkforhold

Med RAV4 behersker du alle slags situasjoner og forhold i trafikken, fra motorveier med høye fartsgrenser til den saktegående rushtidstrafikken i byområdene der lave utslipp er viktig.

Bygg din RAV4
Maksimal komfort for alle passasjerene

Maksimal komfort for alle passasjerene

I forsetene sitter du høyt i stoler som er formet for å sikre full komfort, mens baksetet har god bredde i skulderhøyde, rommelige fotbrønner og takhøyde nok til at passasjerene kan strekke seg ut.

Bekymringsfrihet - for alle veifarende

Bekymringsfrihet - for alle veifarende

Toyota Safety Sense er forbedret og utvidet med flere intelligente funksjoner som tar førerassistanse til et nytt nivå. Nå er det enda enklere å kjøre sikkert og unngå risikosituasjoner

Bli kjent med sikkerhetssystemene
5 av 5 stjerner i Euro NCAP 2019

5 av 5 stjerner i Euro NCAP 2019

Toyota RAV4 gjorde det veldig sterkt i alle de fire kategoriene i Euro NCAP krasjtest. De fikk tildelt høyest mulige score, imponerende fem av fem stjerner.

Les pressemeldingen her

Hvilken RAV4 passer deg?

Historien bak det nye designet

Mer om RAV4

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler