1. Nybil
 2. Presentasjon
Jeg ønsker å...

Aygo X Style

5d

Aygo X - Style - 5d
Pris fra
kr 320 900
Månedsleie fra
Finansiering
 • 18" bi-tone mørk grå og maskinert alufelg (4 dobelteike)
 • LED hovedlys, prosjektor linse
 • Parkeringssensorer bak
 • Parkeringssensorer foran
113 g/km
5 l/100 km
1.0 Bensin
5 år / 200.000 km
Aygo X - Style - 5d
2VH Chili Red (3U4) / Black (209)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/no/no


Utforsk i 360°

 • Design

  Tøffere enn de fleste

  Vis deg frem i det tøffe og umiskjennelige designet til Toyota Aygo X. Den er avansert, entydig og kul, og totone-lakkeringen gjør bilen original og hinter om en leken personlighet. Spesielle aluminiumfelger på 18'' og store hjulbuer gir inntrykk av at Aygo X står bredt med masse selvtillit. La de iøynefallende LED-lyktene lyse opp veien for deg - uansett hvor du drar.

 • Drevet av impuls

  Innovasjoner som gjør det enda enklere å finne frem. Alltid lydhør og kontrollerbar. Toyota Ayto X er spesielt godt egnet til å ta seg frem i tettbygde byer og langs ukjente veier. Med en høy sitteposisjon, har du full oversikt. Samtidig er bilen smidig med sine 3,7 meter og klassens minste svingradius. Den er kompakt og lett å parkere. Den automatiske girkassen reasponderer øyeblikkelig på kjørestilen din og de myke skiftene gjør det lett og enkelt å kjøre.

 • Kapasitet til å overraske

  Aygo X er full av hyggelige overraskelser, den er kompakt utvendig, og rommelig innvendig. Med opp til 231 liters volum i bagasjerommet, får du plass til mye og takket være det smarte designet, tar den unna et par kofferter med god kapasitet. Aygo X gir plass til hverdagen din og til fridagene.

 • Trygg i hver eneste sving

  Vær forkusert og sikker når du er ute og kjører. Aygo X er utstyrt med en rekke forbedrede sikkerhetsfunksjoner som gir deg støtte og hjelp underveis. T-Mate kombinerer Toyota Safety Sense* med andre aktive og parkeringsassistanseteknologier for å holde deg i sjakk. Enten du er på motorveien eller skal lukeparkere i byen - du er alltid i trygge hender med Aygo X. (*Standard på alle utstyrsgrader.)

Full skjerm Lukk