1. Nybil
  2. Performance
Jeg ønsker å...

Ren elektrisk følelse

bZ4X fanger den frie gleden ved å kjøre. Et lavt tyngdepunkt, gulvbatteri og utmerket firehjulsdrift sikrer at bZ4X tilbyr fantastisk stabilitet og nydelig og forbedret kontroll. Designet for å trosse forventninger, tilbyr bZ4X en virkelig sømløs kjøreopplevelse – uansett veiforhold.

Tar deg frem. Over alt.

Den nyutviklede AWD X-MODE firehjulsdrift forbedrer bilens sikkerhet og ytelse, slik at det blir mulig for bZ4X å takle ethvert terreng med fantastiske firehjulsdriftsegenskaper.

X-MODE håndterer terrenget uanstrengt og tar deg helt frem dit du skal.      

Fantastisk håndtering

Smidig og responsiv, dette er batterielektrisk ytelse som du kommer til å elske. Takket være et lavt tyngdepunkt og karosseriets stivhet, gir den enestående intuitiv kjøreytelse – ikke bare til å være en elbil, men uansett drivlinje. Med enkeltpedaldrift kan sjåførene akselerere og bremse kjøretøyet ved kun å bruke gasspedalen, noe som øker effektiviteten.

Effektiv varmestyring

Det banebrytende varmesystemet som befinner seg i bZ4X tilbyr fantastisk effektivitet og redusert strømforbruk. Den bruker et laveffekts, høyeffektivt varmepumpesystem for trygg og god rekkevidde. Den absorberer varme fra luften utenfor og bruker den til å varme opp kjøretøyet om vinteren. Dette sikrer at oppvarming og klimaanlegg er tilgjengelig ved ekstreme temperaturer og sløser med betydelig mindre energi enn standard klimaanlegg.

Effektivt batteri

Toyota har mer enn 25 års erfaring innen elektrifisert batteriteknologi. Det kommer godt med når vi skal sikre at den nye litiumion-enheten i bZ4X har verdensledende kvalitet, holdbarhet og pålitelighet. I tillegg har vi batterigaranti som garanterer at batterikapasitetne er på minimum 70 % av den opprinnelige kapasiteten etter opptil 10 år, eller 200 000km kjørt *.

*Med forbehold om årlige batterihelsesjekker årlig hos et Toyota-autorisert verksted.