1. Nybil
 2. Presentasjon
Kontakt oss
Kontakt oss

Endre modell

CAMRY Platinum

Sedan 4d

toyota camry
Attitude Black Mica (218)

Pris fra

577300.0

Månedsleie fra

kr 6 086/mnd

Standardmotor

2.5 Bensin Hybrid

Standardgaranti

5 år / 100.000 km

toyota camry

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/no/no

Pris fra
577300.0

kr 6 086/mnd

(Ink. MVA)

Alle data for drivstofforbruk og CO2-utslipp er oppgitt etter laboratorietester i hht. offisielle EU-bestemmelser. De oppgis for å kunne sammenlikne biler og vil nødvendigvis ikke reflektere det forbruket du oppnår under kjøring


Camry Galleri

Utforsk i 360°

 • Design

  EN ELEGANT SEDAN DU FORT LEGGER MERKE TIL

  Med sin mix av eleganse og høy kvalitet, viser Camry Hybrid seg frem på veien. Fronten er har nytt design og gjør inntrykk med endret utforming av både øvre og nedre grill. Linjene i nedre grill er trukket enda lengre ut mot sidene slik at bilen virker bredere og større.

 • KJØR MED OPTIMAL EFFEKTIVITET

  Camry Hybrid gir renere kjøring uten at det går på bekostning av effekt eller stil. Sett deg inn bak rattet i en ny hybridklasse med mer kraft i frasparket. Camry drives av en 2,5 liters selvladende bensinhybridmotor, i en versjon som gir høyt dreiemoment i lave hastigheter og fenomenal effekt i høyere med mer smidighet og uanstrengt akselerasjon.

 • SMARTE LØSNINGER FOR EN SUVEREN KJØREOPPLEVELSE

  En overflod av innovative løsninger er satt sammen for å gjøre Camry Hybrid til en bil som overrasker. Sømløst integrert teknologi hever kjøreopplevelsen og sikrer en intuitiv erfaring hver gang. Kupéen i Camry Hybrid drar nytte av svært god lydisolasjon slik at du kan nyte lydanlegget som har overlegen surrondlyd og et klart lydbilde.

 • TEKNOLOGI FOR Å HOLDE DEG SIKKER

  Livet kan være uforutsigbart. Men med Camry Hybrid er du alltid forberedt på det som ligger foran. Toyota Safety Sense er en serie teknologier for førerassistanse som er utviklet for å øke oppmerksomheten i kritiske situasjoner og er standardutstyr for å beskytte deg og dine passasjerer.

Full skjerm Lukk
Dra i kursor for å dreie bilen Dra i kursor for å dreie bilen