1. Nybil
 2. Presentasjon
Kontakt oss
Kontakt oss

Endre modell

Proace Verso EV Executive Family 8s

Lang (L2) 2 skyvedører

proace verso electric
Dark Grey Metallic (EVL)

Pris fra

649000.0

Standardmotor

Elektrisk (75kWt)

Standardgaranti

5 år / 200.000 km

proace verso electric

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/no/no

Read timed out

Pris fra
649000.0
(Ink. MVA)

Alle data for drivstofforbruk og CO2-utslipp er oppgitt etter laboratorietester i hht. offisielle EU-bestemmelser. De oppgis for å kunne sammenlikne biler og vil nødvendigvis ikke reflektere det forbruket du oppnår under kjøring


Toyota Proace Verso Electric Galleri

Utforsk i 360°

 • Design

  Design

  Gjennomtenkte løsninger og innovativ teknologi er kombinert for å gjøre livet enklere og kjøringen komfortabel og sikker.

 • Interiørteknologi

  Proace Verso Electric har en rekke unike elbilegenskaper og avanserte tilknytnings-muligheter slik at du kan holde deg oppdatert, informert og ha kontroll hver eneste dag, inkludert: - Program for batterilading og forhåndsvarming av kupéen - Anvisning av ladestasjoner - Sjekk av rekkevidde - Display for batteribruk

 • Sikkerhet

  Når familiens behov tar deg ut på veien hver eneste dag, vil du vite at du er i trygge hender. Med Toyota Safety Sense i den nye Proace Verso Electric, er det akkurat hva du er. Du kan velge mellom to forskjellige Toyota Safety Sense-pakker, og velge mellom flere innovative sikkerhetssystemer som bidrar til å kjøre tryggere.

Full skjerm Lukk
Dra i kursor for å dreie bilen Dra i kursor for å dreie bilen

TOYOTA LADEBOKS

For å få fullt utbytte av en elbil eller ladbar hybrid fra Toyota, er du tjent med en ladeboks fra Toyota. Eiere av alle de ladbare bilene fra Toyota vil oppleve at en Toyota ladeboks gjør hverdagene enda enklere.