1. Oppdag-toyota
  2. Start your impossible
  3. Videos
  4. BEAUTIFUL MOVEMENT
Kontakt oss
Kontakt oss


UTØVERE    VIDEOER    MOBILITET

VAKKER BEVEGELSE

Alle store bragder starter med ett første skritt

I BEVEGLSE

SÅ SKJER DET UMULIGE

Bevegelse er en essensiell del av det å være menneske. Så mye i livene våre avhenger av det, og likefullt kan det bli forhindret eller tatt fra oss. Når som helst. Toyota tror at det umulige i dag kan gjøres mulig i morgen. Ved å utløse menneskenes fulle potensial gjennom bevegelse og mobilitet. For alle. Fordi jo flere mennesker som kan bevege seg fullt og fritt og forfølge hverdagsliv og drømmer, desto mer kan hele menneskeheten bevege seg fremover sammen..

Å gå fra hvem du er til hvem du vil bli.

Å BEVEGE SEG

MOT MEDALJER

Å kjempe seg frem for å nå det umulige.

Utøverne Cynthia Applah og Zebastian Modin lar seg aldri stopp av det umulige. Fra å overkomme tvil på seg selv og stereotypier, til å bli kjelkeførere i verdenstoppen. Til å se paralympiske langrennsdrømmer bli virkelighet. De lot de seg ikke stoppe på vei mot å bli den de ville. Det kan du også.

FRIHETEN TIL BEVEGELSE.

FOR ALLE

Toyota bygger en bedre verden gjennom mobilitet.

Vi tror på å utløse menneskers fulle potensial gjennom kraften i bevegelse. Derfor har vi forpliktet oss til å hjelpe mennesker overalt til å ta skritt i retning sine drømmer, gjennom mobilitetsteknologi. Enten det er å komme seg til dansetimer, slik som paraballerina Pollyanna Hope, eller rett og slett bidra til at du beveger deg bedre i hverdagen. Vi vil få deg dit du skal, for å muliggjøre det som er umulig for deg.