Clutch

For en myk start hver eneste gang

Enten du kjører på motorveier, landeveier eller travle bygater, er en fullt fungerende clutch nødvendig for å skifte gir og akselerere effektivt og sikkert slik at du har full kontroll på bilen din.

Clutchen er hele tiden utsatt for friksjon og den slites gradvis over tid. Dette er signalene om en utslitt clutch som du skal være oppmerksom på:
  • Vanskelig å skifte gir 
  • Dårlig akselerasjon 
  • uvanlig støy
Toyota originalclutcher er spesialtilpasset den enkelte modell og har en rekke fordeler:
  • Perferkt tilpasset den enkelte Toyotamodell
  • En behagelig kjøreopplevelse og forbedrede ytelser takket være den spesielle konstruksjonen
  • Forkrommede og herdede komponenter gir clutchen et langt liv 
  • Laget av miljøvennlig glassfiber
/
/

En Toyota originalclutch har høy slitestyrke, lang levetid og er kompatibel med din Toyotamodell.
 
La Toyotaverkstedet sjekke clutchen i bilen din regelmessig slik at du kan kjøre uten bekymringer.

Hva gjør du nå, Birgit Skarstein? Hva gjør du nå, Birgit Skarstein? Det er hektiske dager for Team Toyota-utøver Birgit Skarstein. Sesongens første av fire konkurranser er i boks, men den 9 år lange treningsperioden har hatt ett klart fokus hele veien, nemlig OL i Tokyo 2021. Ladeboks til bilen Ladeboks til bilen For å få fullt utbytte av en elbil eller ladbar hybrid fra Toyota, er du tjent med en ladeboks fra Toyota. Les mer om hvordan du vil oppleve at en Toyota ladeboks gjør hverdagene enda enklere. Magnus Midtbø Magnus Midtbø Han lekte så mye i trærne at han fikk kallenavnet «Klatre-Magnus». I dag har 32-åringen lagt konkurranseskoene på hylla, og tatt klatringen til nye høyder på nettet. Tok treningen i egne hender Tok treningen i egne hender Hvordan blir man egentlig best i sin egen idrett? For Magnus Midtbø handlet det om én ting: å ikke gi seg.