Clutch

For en myk start hver eneste gang

Enten du kjører på motorveier, landeveier eller travle bygater, er en fullt fungerende clutch nødvendig for å skifte gir og akselerere effektivt og sikkert slik at du har full kontroll på bilen din.

Clutchen er hele tiden utsatt for friksjon og den slites gradvis over tid. Dette er signalene om en utslitt clutch som du skal være oppmerksom på:
  • Vanskelig å skifte gir 
  • Dårlig akselerasjon 
  • uvanlig støy
Toyota originalclutcher er spesialtilpasset den enkelte modell og har en rekke fordeler:
  • Perferkt tilpasset den enkelte Toyotamodell
  • En behagelig kjøreopplevelse og forbedrede ytelser takket være den spesielle konstruksjonen
  • Forkrommede og herdede komponenter gir clutchen et langt liv 
  • Laget av miljøvennlig glassfiber
/
/

En Toyota originalclutch har høy slitestyrke, lang levetid og er kompatibel med din Toyotamodell.
 
La Toyotaverkstedet sjekke clutchen i bilen din regelmessig slik at du kan kjøre uten bekymringer.

Dro Norge rundt med 77-modell fra Toyota Dro Norge rundt med 77-modell fra Toyota Tor Martin og samboeren har tilbakelagt 4600 kilometer i sin Corolla KE30. Her kan du lese alt om Norgesferien på fire hjul. Norsk bilpresse har testet nye Yaris Hybrid Norsk bilpresse har testet nye Yaris Hybrid Den nye Yaris Hybrid er endelig på plass i Norge, og bilpressen har latt seg imponere over fjerde generasjon av den legendariske småbilen. Aasbø og Toyota med ny GR Supra Aasbø og Toyota med ny GR Supra Det er ti år siden Toyota Norge og Fredric Aasbø innledet et samarbeid på racerbanen, og nå er de første bildene av den tidligere verdensmesterens nye driftingbil publisert. Legenden Land Cruiser er oppgradert Legenden Land Cruiser er oppgradert Kombinasjonen av utmerket kvalitet, driftssikkerhet og pålitelighet, makeløse offroad-egenskaper og et stadig høyere nivå for luksus, komfort og prestisje har gjort den ikoniske offroaderen Land Cruiser unik i sitt segment. Nå løftes nivået nok et hakk.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler