Drivremmer

Driver deg fremover

For å holde hjulene i gang er motoren i Toyotaen din avhengig av at mange komponenter samarbeider i perfekt harmoni. Mange av disse drives av remmer og derfor er det viktig at disse remmene er i god stand og fungerer som de skal.

Dersom drivremmen er slitt, kan du kanskje merke noe av dette:
  • Dårlig batterilading
  • Uvanlig lyd om remmen slurer 
  • Problemer med klimaanlegget eller servostyringen
  • Synlig skade på remmen
/
/
En slitt rem bør byttes med en ny Toyota original rem. Det sikrer at bilen går så effektivt som mulig. Her ser du hvorfor:
  • Siden remmene er spesielt designet for hver Toyotamodell, passer originalremmene perfekt og går korrekt.
  • Sterke, varmemotstandige materialer øker påliteligheten, fleksibiliteten og livslengden
  • Våre remmer er dekket med gummi og varer derfor lenger

Bare originale Toyota drivremmer er designet og produsert spesifikt for Toyotas biler. For bekymringsfrihet på veien, skal du be forhandleren sjekke remmene regelmessig.

Dro Norge rundt med 77-modell fra Toyota Dro Norge rundt med 77-modell fra Toyota Tor Martin og samboeren har tilbakelagt 4600 kilometer i sin Corolla KE30. Her kan du lese alt om Norgesferien på fire hjul. Norsk bilpresse har testet nye Yaris Hybrid Norsk bilpresse har testet nye Yaris Hybrid Den nye Yaris Hybrid er endelig på plass i Norge, og bilpressen har latt seg imponere over fjerde generasjon av den legendariske småbilen. Aasbø og Toyota med ny GR Supra Aasbø og Toyota med ny GR Supra Det er ti år siden Toyota Norge og Fredric Aasbø innledet et samarbeid på racerbanen, og nå er de første bildene av den tidligere verdensmesterens nye driftingbil publisert. Legenden Land Cruiser er oppgradert Legenden Land Cruiser er oppgradert Kombinasjonen av utmerket kvalitet, driftssikkerhet og pålitelighet, makeløse offroad-egenskaper og et stadig høyere nivå for luksus, komfort og prestisje har gjort den ikoniske offroaderen Land Cruiser unik i sitt segment. Nå løftes nivået nok et hakk.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler