Drivremmer

Driver deg fremover

For å holde hjulene i gang er motoren i Toyotaen din avhengig av at mange komponenter samarbeider i perfekt harmoni. Mange av disse drives av remmer og derfor er det viktig at disse remmene er i god stand og fungerer som de skal.

Dersom drivremmen er slitt, kan du kanskje merke noe av dette:
  • Dårlig batterilading
  • Uvanlig lyd om remmen slurer 
  • Problemer med klimaanlegget eller servostyringen
  • Synlig skade på remmen
/
/
En slitt rem bør byttes med en ny Toyota original rem. Det sikrer at bilen går så effektivt som mulig. Her ser du hvorfor:
  • Siden remmene er spesielt designet for hver Toyotamodell, passer originalremmene perfekt og går korrekt.
  • Sterke, varmemotstandige materialer øker påliteligheten, fleksibiliteten og livslengden
  • Våre remmer er dekket med gummi og varer derfor lenger

Bare originale Toyota drivremmer er designet og produsert spesifikt for Toyotas biler. For bekymringsfrihet på veien, skal du be forhandleren sjekke remmene regelmessig.

Hva gjør du nå, Birgit Skarstein? Hva gjør du nå, Birgit Skarstein? Det er hektiske dager for Team Toyota-utøver Birgit Skarstein. Sesongens første av fire konkurranser er i boks, men den 9 år lange treningsperioden har hatt ett klart fokus hele veien, nemlig OL i Tokyo 2021. Ladeboks til bilen Ladeboks til bilen For å få fullt utbytte av en elbil eller ladbar hybrid fra Toyota, er du tjent med en ladeboks fra Toyota. Les mer om hvordan du vil oppleve at en Toyota ladeboks gjør hverdagene enda enklere. Magnus Midtbø Magnus Midtbø Han lekte så mye i trærne at han fikk kallenavnet «Klatre-Magnus». I dag har 32-åringen lagt konkurranseskoene på hylla, og tatt klatringen til nye høyder på nettet. Tok treningen i egne hender Tok treningen i egne hender Hvordan blir man egentlig best i sin egen idrett? For Magnus Midtbø handlet det om én ting: å ikke gi seg.