Frontrute

For klar sikt og fritt for bekymringer

Når du er ute og kjører, vil du har en hel, uskadd frontrute slik at du har full oversikt over veien og er godt beskyttet mot elementene utenfor.

Dersom frontruten blir skadd eller ødelagt, kan Toyotaforhandleren undersøke om ruten kan repareres eller må skiftes ut.
En original frontrute er helt nødvendig for at både du og dine passasjerer skal være sikre og Toyotas frontruter har høyeste kvalitet. 
Toyota frontruter er ikke bare testet for lang levetid og stor styrke, vi sørger også for at sikten er utmerket ved å undersøke om det er mulige deformeringer i glassoverflaten som kan gi optiske forstyrrelser.

Du kan stole på originale Toyota frontruter:
/
Forbedret sikkerhet
 
I tillegg til å beskytte deg mot vær og vind, vil en original Toyota frontrute forhindre alvorlig skade i tilfelle kollisjon.
/
Utmerket kvalitet
 
Toyota originale frontruter gir akustisk og termisk komfort, filtrerer UV-stråler og har høy optisk kvalitet for utmerket sikt.
/
Passer perfekt
 
Våre frontruter er spesielt tilpasset våre modeller og er optimalisert for integrasjon med Toyota Safety Sense. 

dersom frontruten trenger reparasjon eller utskifting, vil Toyotaforhandleren hjelpe deg. En mekaniker som er spesialist på Toyota og kjenner bilen best av alle, sørger for at reparasjonen gjøres i tråd med Toyotas høye standarder - og i mange tilfeller dekkes reparasjon eller utskifting av forsikringen.

Bestill service online kun med noen tastetrykk

Flere Toyota originaldeler

Dro Norge rundt med 77-modell fra Toyota Dro Norge rundt med 77-modell fra Toyota Tor Martin og samboeren har tilbakelagt 4600 kilometer i sin Corolla KE30. Her kan du lese alt om Norgesferien på fire hjul. Norsk bilpresse har testet nye Yaris Hybrid Norsk bilpresse har testet nye Yaris Hybrid Den nye Yaris Hybrid er endelig på plass i Norge, og bilpressen har latt seg imponere over fjerde generasjon av den legendariske småbilen. Aasbø og Toyota med ny GR Supra Aasbø og Toyota med ny GR Supra Det er ti år siden Toyota Norge og Fredric Aasbø innledet et samarbeid på racerbanen, og nå er de første bildene av den tidligere verdensmesterens nye driftingbil publisert. Legenden Land Cruiser er oppgradert Legenden Land Cruiser er oppgradert Kombinasjonen av utmerket kvalitet, driftssikkerhet og pålitelighet, makeløse offroad-egenskaper og et stadig høyere nivå for luksus, komfort og prestisje har gjort den ikoniske offroaderen Land Cruiser unik i sitt segment. Nå løftes nivået nok et hakk.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler