Lyspærer

Lys opp veien du kjører

Det er lett å ta pærene i billyktene for gitt, men å ha riktige, fungerende lyspærer i din Toyota er helt essensielt for å kjøre sikkert, spesielt i mørke.

Vårt utvlalg av originale Toyota lyspærer blir produsert i overensstemmelse med våre høye kvalitetsstandarder så du kan stole på at de holder deg trygg på veien.

Optiwhite lyspærer
/
/

De stilige, nye Toyota Optiwhite lyspærene, øker sikkerheten under kjøring i alle slags værforhold, slik at du kan kjøre bekymringsløst og har god oversikt over veien.

Her har du noen grunner til å velge Optiwhite lyspærer til din Toyota:

  • Forbedret lys, kontrast og refleksjoner
  • Klar og bedre sikt under alle forhold
  • Stilig, hvitt lys med xenon-look
  • Konkurransedyktig, lang levetid
HID - Xenonpærer

Det avanserte designet av HID-pærer (HID = High Intensity Discharge) er ulikt alle tidligere løsninger. Ikke bare forbedrer de sikten ved å gi dobbelt så mye lys som konvensjonelle halogenpærer, de har også forbedrede miljøegenskaper.

Toyota orignalpærer opprettholder ytelsene som du opprinnelig fikk med bilen din, og de har en konkurransedyktig pris.

Toyota HID-pærer har en rekke fordeler:

  • Utmerket lysutbytte for sikkerhet og komfort
  • Robust design som tåler varme og vibrasjoner
  • Varer 5 ganger lengre og bruker 50% mindre energi enn konvensjonelle pærer
  • Forbedret miljøprofil, produsert uten bruk av bly og kvikksølv

Be Toyotaverkstedet om oppgradering til Optiwhite eller for informasjon om bytte av dine HID - Xenon-pærer til originale Toyota HID-pærer, og få fortsatt utmerkede ytelser hver gang du kjører.

/
/
Bestill service online kun med noen tastetrykk

Flere Toyota originaldeler

5 tips for høstklar bil 5 tips for høstklar bil Er bilen din høstklar? I denne artikkelen får du 5 tips til å få høstklar bil. Les hvordan du best kan forberede bilene din for høsten og kjør trygt og sikkert. Toyotas vei til elbilen bz4x Toyotas vei til elbilen bz4x 25 års utvikling fra forbrenningsmotor via hybrid til 100% elektrisk Toyota er Norges mest anbefalte merkevare Toyota er Norges mest anbefalte merkevare Toyota topper BrandIndex-listen og inntar dermed førsteplassen på YouGovs Recommend-rangering 2021. Hva gjør dere nå, Mol og Sørum? Hva gjør dere nå, Mol og Sørum? Den norske sandvolleyball-duoen Anders Mol og Christian Sørum er storfavoritter under OL i Tokyo. Til tross for et utfordrende 2020, har gutta klart å jobbe målrettet mot årets gjeveste turnering.