Lyspærer

Lys opp veien du kjører

Det er lett å ta pærene i billyktene for gitt, men å ha riktige, fungerende lyspærer i din Toyota er helt essensielt for å kjøre sikkert, spesielt i mørke.

Vårt utvlalg av originale Toyota lyspærer blir produsert i overensstemmelse med våre høye kvalitetsstandarder så du kan stole på at de holder deg trygg på veien.

Optiwhite lyspærer
/
/

De stilige, nye Toyota Optiwhite lyspærene, øker sikkerheten under kjøring i alle slags værforhold, slik at du kan kjøre bekymringsløst og har god oversikt over veien.

Her har du noen grunner til å velge Optiwhite lyspærer til din Toyota:

  • Forbedret lys, kontrast og refleksjoner
  • Klar og bedre sikt under alle forhold
  • Stilig, hvitt lys med xenon-look
  • Konkurransedyktig, lang levetid
HID - Xenonpærer

Det avanserte designet av HID-pærer (HID = High Intensity Discharge) er ulikt alle tidligere løsninger. Ikke bare forbedrer de sikten ved å gi dobbelt så mye lys som konvensjonelle halogenpærer, de har også forbedrede miljøegenskaper.

Toyota orignalpærer opprettholder ytelsene som du opprinnelig fikk med bilen din, og de har en konkurransedyktig pris.

Toyota HID-pærer har en rekke fordeler:

  • Utmerket lysutbytte for sikkerhet og komfort
  • Robust design som tåler varme og vibrasjoner
  • Varer 5 ganger lengre og bruker 50% mindre energi enn konvensjonelle pærer
  • Forbedret miljøprofil, produsert uten bruk av bly og kvikksølv

Be Toyotaverkstedet om oppgradering til Optiwhite eller for informasjon om bytte av dine HID - Xenon-pærer til originale Toyota HID-pærer, og få fortsatt utmerkede ytelser hver gang du kjører.

/
/
Bestill service online kun med noen tastetrykk

Flere Toyota originaldeler

GR Yaris på glatta GR Yaris på glatta Vi ble med da proff-drifter Ole Morten Davanger slo seg løs på is og snø med nye GR Yaris. Hvordan det gikk, kan du se her. Toyota - Norges mest kjøpte bilmerke i første kvartal Toyota - Norges mest kjøpte bilmerke i første kvartal Med over 6000 nyregistrerte biler så langt i år, topper Toyota listen over landets mest populære bilmerker ved å være størst både på person- og varebil. Les om hvilke modeller som topper statistikken her. Toyota med nye elektriske varebiler Toyota med nye elektriske varebiler Toyotas tilbud til proffmarkedet blir stadig større og bedre, og i høst suppleres utvalget med tre nye elektriske varebilmodeller/nyttekjøretøy. GR 86, historien fortsetter GR 86, historien fortsetter Velkommen til den tredje GR-modellen. Basert på den legendariske tankegangen til forgjeren GT86 "Fun to drive". Nye og kraftigere GR 86 kombinerer elegant og sofistikert styling med presist utviklede kjøreegenskaper, for en mer givende og ren kjøreopplevelse.