Toyota motorolje

Toyotamotorens blod

På tilsvarende måte som mennesker trenger vann for å fungere eller planter trenger sol for å blomstre, trenger motoren i bilen din den beskyttelsen motoroljen gir for å overleve og fortsette å fungere dag etter dag.

Våre motorer er designet for å levere uslåelige og pålitelige ytelser over lang, lang tid, men for å vedlikehold de høye toleransene, trenger motoren regelmessig service og olje av høyeste kvalitet.

Toyota motorolje (TGMO) er den eneste smøreoljen som er designet med tanke på din Toyota. Til forskjell fra andre merker er TGMO-smøremidler utviklet og testet omhyggelig av Toyota for å sikre at de er den beste matchen for din Toyotamotor.

Her er flere måter motoren kan dra fordeler av TGMO-produkter:
  • Beskyttelse: En sterk, tynn film som beskytter, tillater at motorens deler spiller sammen. Uten denne, ville motoren gå varm og bli ødelagt.
  • Effekt: Bidrar til å forsegle mellomrommet mellom stemplet og sylinderveggen slik at motoren kan levere maksimal effekt.
  • Økonomi: Sørger for at motoren fungerer glatt, noe som reduserer energitapet og gir deg lengre kjørelengde per liter.
  • Pålitelighet: Bidrar til å forhindre avleiringer slik at motoren holdes ren og unngå at stempelringene setter seg.
  • Lang levetid: Nøytraliserer syrer som skapes under forbrenning, og eliminerer korrosjon som ellers kan skade motoren.
  • Allsidighet: Gir deg trygghet for at motoren vil fungere suverent i all slags vær og vekslende kjøreforhold.
/
/

Fra syntetiske til mineraloljer; vi har oljer for de røffeste forhold og alle slags motorer fra diesel til bensin, slik at du er sikker på å finne den perfekte for din Toyota.

Med regelmessig skifte av de riktige TGMO-smøremidlene kan du fortsette å få utmerkede ytelser, drivstofføkonomi og lave utslipp fra din Toyota i mange år fremover.

Bestill service online kun med noen tastetrykk

Flere Toyota originaldeler

Dro Norge rundt med 77-modell fra Toyota Dro Norge rundt med 77-modell fra Toyota Tor Martin og samboeren har tilbakelagt 4600 kilometer i sin Corolla KE30. Her kan du lese alt om Norgesferien på fire hjul. Norsk bilpresse har testet nye Yaris Hybrid Norsk bilpresse har testet nye Yaris Hybrid Den nye Yaris Hybrid er endelig på plass i Norge, og bilpressen har latt seg imponere over fjerde generasjon av den legendariske småbilen. Aasbø og Toyota med ny GR Supra Aasbø og Toyota med ny GR Supra Det er ti år siden Toyota Norge og Fredric Aasbø innledet et samarbeid på racerbanen, og nå er de første bildene av den tidligere verdensmesterens nye driftingbil publisert. Legenden Land Cruiser er oppgradert Legenden Land Cruiser er oppgradert Kombinasjonen av utmerket kvalitet, driftssikkerhet og pålitelighet, makeløse offroad-egenskaper og et stadig høyere nivå for luksus, komfort og prestisje har gjort den ikoniske offroaderen Land Cruiser unik i sitt segment. Nå løftes nivået nok et hakk.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler