Støtdempere

For komfort bak rattet

Effektive støtdempere hjelper deg til å unngå at bilen din duver og de er essensielle for å kunne kjøre sikkert.

Støtdempere svekkes over tid og kan trenge utskifting. Her er noe av det du skal legge merke til:
  • Ukomfortabel kjøring
  • Bilen spretter etter humper og dumper
  • Dårligere rattkontroll
  • Raskere dekkslitasje
  • Lengre bremselengder 
Bare originale Toyota støtdempere er designet og produsert spesifikt for din Toyotamodell. Her er grunner til at du alltid bør velge Toyota støtdempere:
  • De er designet spesielt for hver Toyotamodell og gir optimale ytelser 
  • Perfekt tilpasning gir stille og komfortabel kjøring 
  • De har høy kvalitet, er rustmotstandige og varer lenge, takket være materialene og overflatebehandlingene
/
/

Våre originale Toyota støtdempere har bedre ytelser, varer lengre og gir mer komfortabel kjøring. For å sikre trygg kjøring skal du be Toyotaverkstedet om å sjekke støtdemperne regelmessig.

Dro Norge rundt med 77-modell fra Toyota Dro Norge rundt med 77-modell fra Toyota Tor Martin og samboeren har tilbakelagt 4600 kilometer i sin Corolla KE30. Her kan du lese alt om Norgesferien på fire hjul. Norsk bilpresse har testet nye Yaris Hybrid Norsk bilpresse har testet nye Yaris Hybrid Den nye Yaris Hybrid er endelig på plass i Norge, og bilpressen har latt seg imponere over fjerde generasjon av den legendariske småbilen. Aasbø og Toyota med ny GR Supra Aasbø og Toyota med ny GR Supra Det er ti år siden Toyota Norge og Fredric Aasbø innledet et samarbeid på racerbanen, og nå er de første bildene av den tidligere verdensmesterens nye driftingbil publisert. Legenden Land Cruiser er oppgradert Legenden Land Cruiser er oppgradert Kombinasjonen av utmerket kvalitet, driftssikkerhet og pålitelighet, makeløse offroad-egenskaper og et stadig høyere nivå for luksus, komfort og prestisje har gjort den ikoniske offroaderen Land Cruiser unik i sitt segment. Nå løftes nivået nok et hakk.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler