Vi hjelper deg med en bekymringsfri sommer

Bestill service før du legger ut på tur med bilen i sommer

Dagene er lengre og lysere og dette betyr at sommeren snart er her. Dette er sommeren for turer rundt om i vårt vakre land. Om du skal ut på dagstur eller langtur, hjelper vi deg med å gjøre bilen din ferieklar. Vi har også et rikt utvalg av tilbehør til din Toyota.

Gjør bilen din ferieklar med Toyota Originalservice.
 
 

Bestill service

Gjør bilen din klar til ferien

Er bilen din ferieklar?

Nærmer det seg tiden for en årlig sjekk av bilen, anbefaler vi at du tar denne sjekken før sommerferien. Da er du sikker på at sikkerheten på bilen din er ivaretatt til ferien. Tar du Toyota Originalservice hos en av våre Toyota-forhandlere sørger vi også for at programvaren i bilen din er oppdatert. Du får også automatisk nye 12 måneder med vårt veihjelpsprogram Toyota Eurocare.

Bestill service

Tilbehør som gjør bilen klar for sommeren

Planlegg for en bekymringsfri sommer

Tilbehør spesialtilpasset din Toyota.

Vi tilbyr et rikt spekter av originale tilbehørsprodukter for enhver livsstil. Alt fra låsbare takstativer, sykkelholdere og takbokser til spesialtilpassede bagasjeromsmatter for beskyttelse av bilens originale teppe i bagasjerommet.

Finn forhandler

MyT Tilkoblede Tjenester

Livet skjer når du er tilkoblet

Alt du trenger til bilen din lett tilgjengelig

Med Min Toyota kan du legge til bilen din for å bestille service, laste ned apper til multimediaenheten, ordne med finansiering, forsikring og mer.

Last ned MyT app

Sommerdekk

Bedre feste til sommerens eventyr


Det er viktig med en sjekk av sommerdekkene før ferien. Dette er en billig forsikring. Dekkene er en av de viktigste sikkerhetsdetaljene på bilen din. Dekkene taper sine stabilitets- og svingeegenskaper, samt vannplanings- og bremseegenskaper etterhvert som de slites. Nye dekk har lavere rullemotstand, noe som gir både lavere forbruk og mindre utslipp. Etter ca. 3 år begynner gummien å bli hardere og veigrepet reduseres. Det finnes mye dårlige dekk på markedet – dekk som har ligget lenge på lager, og som ikke vil klare å møte kvalitets- og miljøkravene. Dekkene vi leverer er ferskvare og tilfredsstiller disse kravene. Lovens krav til minimum mønsterdybde er 1,6 mm på sommerdekk. 

Finn forhandler

/

Toyota ProTect

En lakkbehandling som sørger for glans år etter år

En helt ny lakkbehandling som sørger for langvarig glans

Toyota ProTect er en revolusjonerende behanding av lakken basert på NASAs forskning og utvikling innenfor overflatebehandlinger. Toyota ProTect er ikke en konvensjonell poleringsvoks eller lakkforsegler. Det en en helt ny type behandling av lakken, som danner en monokylær forbindelse med bilens lakk og skaper en ekstrem sterk og holdbar forsegling. Når bilen din er behandlet med Toyota ProTect langtidsbeskyttelse har beskyttelsen 5 års garanti. Ta kontakt med din Toyota-forhandler for mer informasjon.

Les mer

Hybrid vs Plug-in Hybrid Hybrid vs Plug-in Hybrid I høst er endelig Toyota RAV4 Plug-in Hybrid her. Samtidig fortsetter selvfølgelig fullhybriden vi kjenner fra før. Hva er egentlig forskjellen på de to, og hvilken skal du velge? Norsk bilpresse har testet nye RAV4 Plug-in Hybrid Norsk bilpresse har testet nye RAV4 Plug-in Hybrid Norsk bilpresse var spente på om den ladbare hybrid-SUVen ville holde alt det den har lovet – og de kunne reise hjem igjen med forventningene innfridd. Yaris: Den mest pålitelige småbilen Yaris: Den mest pålitelige småbilen En ny undersøkelse gjennomført av ADAC (Tysklands Autombil-forbund) viser at Yaris er bilen med færrest feil langs veien - hele 20 år på rad. Gjøran Tefre om nye RAV4: - Har imponert meg veldig Gjøran Tefre om nye RAV4: - Har imponert meg veldig Etter flere år som fornøyd Toyota-sjåfør var forventningene høye da Gjøran Tefre skulle overta sin nye RAV4 Hybrid 2019.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler