Finn din forhandler
Kontakt Toyota
Bestill verkstedtime
Min Toyota

Toyota originaldeler

Tenk originalt

Bruk Toyota originaldeler til bilen din, så er du trygg på at den forblir en Toyota. Slik bevarer du den velkjente Toyota-kvaliteten og opprettholder annenhåndsverdien på bilen din.

Kun originaldeler godkjent etter Toyotas verdensledende kvalitetssikringssystemer blir benyttet ved service og reparasjonsarbeid hos oss. Dette gjøres av velutdannede og erfarne mekanikere med spesialkompetanse på Toyota. 

Sørg for at din Toyota forblir en Toyota - tenk originalt.

Dine innstillinger for informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å kunne gi deg en bedre opplevelse. Dersom du er fornøyd med dette, huk av den grønne boksen og fortsett å bruke nettstedet som før. Mer informasjon om hvordan du endrer innstillingene for informasjonskapsler finner du her: Endre mine cookie-innstillinger. 

Bekreft de innstillingene du fortrekker ved å klikke i en av boksene om du er enig eller velge bort om du er uenig.

Forbedrer sikkerheten på Toyotas nettsted og er avgjørende for at nettsiden virker.

Disse benyttes til analyser, statistikk og eventuelle undersøkelser for å gi deg best mulig brukeropplevelse.

Husker påloggingsinformasjonen din, og husker valg du gjør mellom sider for å eksempelvis kunne gi deg en oppsummeringsside.

Gir best mulig opplevelse. Disse husker hvilke Toyota-sider du har besøkt. De gir deg enkelt tilgang til tjenester i nærheten, eksempelvis «finn din nærmeste forhandler». 

Sørger for at de tilbudene og kommunikasjonen du mottar på internett er relevante for deg.