Finn din forhandler
Kontakt Toyota
Bestill verkstedtime
Min Toyota

Parkeringssensorer og ryggekamera

Gjør det enkelt å parkere når det er trangt om plassen

Sørg for at du parkerer presist og nøyaktig med sensorer, bak eller både foran og bak.

For å beskytte bilen mot bulker og riper ved parkering kan du velge mellom flere alternative løsninger for parkeringssensorer. Avhengig av hvilken modell du kjører, kan du sørge for at du parkerer presist og nøyaktig med sensorer i bilens farge, bak eller både foran og bak. Føreren varsles ved hjelp av signaler med stigende intensitet inne i kupeen når bilen nærmer seg en hindring.

Det finnes også parkeringshjelp med ryggekamera. Ryggekamera kan benyttes alene eller i kombinasjon med sensorsystemet. Kameraets bilder kan enten ses via en monitor som er integrert i innvendig speil eller på skjermen til navigasjonssystemet.

Relatert innhold

Dine innstillinger for informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å kunne gi deg en bedre opplevelse. Dersom du er fornøyd med dette, huk av den grønne boksen og fortsett å bruke nettstedet som før. Mer informasjon om hvordan du endrer innstillingene for informasjonskapsler finner du her: Endre mine cookie-innstillinger. 

Bekreft de innstillingene du fortrekker ved å klikke i en av boksene om du er enig eller velge bort om du er uenig.

Forbedrer sikkerheten på Toyotas nettsted og er avgjørende for at nettsiden virker.

Disse benyttes til analyser, statistikk og eventuelle undersøkelser for å gi deg best mulig brukeropplevelse.

Husker påloggingsinformasjonen din, og husker valg du gjør mellom sider for å eksempelvis kunne gi deg en oppsummeringsside.

Gir best mulig opplevelse. Disse husker hvilke Toyota-sider du har besøkt. De gir deg enkelt tilgang til tjenester i nærheten, eksempelvis «finn din nærmeste forhandler». 

Sørger for at de tilbudene og kommunikasjonen du mottar på internett er relevante for deg.