"La oss enda en gang bekrefte under det olympiske og paralympiske flagg, idrettens kraft til å bringe mennesker sammen."

Image of the President of Toyota Motor Corporation, Akio Toyoda.AKIO TOYODAPresident, Toyota Motor Corporation

MOBILITETSLØSNINGER
Mobilitetsprodukter
Over 85 år med innovasjoner har ført oss til vårt største oppdrag til nå: Å gi menneskeheten friheten ved bevegelse. Det er grunnen til at Toyota er offisiell mobilitetspartner for den internasjonale olympiske komité og den internasjonale paralympiske komité. Se produktene for Tokyo 2020 og videre fremover
Få vite mer
Global Team Toyota portraits of Para swimmer Thành Trung Nguyễn, sprinter Michael Norman, and wheelchair fencer Bebe Vio.

UTØVERE

Team Toyota Norge

Hva har idrettsutøvere i verdenstoppen til felles med Toyota? Det starter med det japanske begrepet “Kaizen”, som på norsk betyr “kontinuerlig forbedring”. Gjennom å samarbeide med olympiske og paralympiske utøvere, som med den samme tankegangen har presset grensene for hva mennesket er kapabelt til, kan vi lære av hverandre. Utøverne har også til felles at de bruker kraften i bevegelser til å oppnå det umulige. De gjør drømmer til virkelighet. Her kan du bli bedre kjent med noen av de mest hardtarbeidende og høypresterende i verden. Vi er stolte av å presentere Team Toyota Norge!

Få vite mer