MIRAI KONSEPTMODELL
Modellen på bildet er en konseptmodell
Neste generasjon nullutslipps brenselcellebil
Første generasjon Toyota Mirai som ble lansert i 2014 viste det globale potensialet ved å bruke hydrogen til å drive ren og fornybar mobilitet, og viste det mulig å kombinere kjørelengde og drivstoffylling som på konvensjonelle biler uten andre utslipp enn vann. Konseptmodellen av Mirai er siste utviklingstrinn av andre generasjon Mirai. Den er designet på nytt tvers gjennom og tar elbiler med brenselceller et langt skritt fremover. Den viser potensialet i et samfunn med hydrogen med betydelig lengre rekkevidde, forbedrede kjøreegenskaper og et elegant og sportslig design som byr på mer plass og komfort for passasjerene.
Fremdriftssystem
Bakhjulsdrift
Rekkevidde
30% økning
Antall passasjerplasser
5
En stilig og moderne bil som gir en forbedret kjøreopplevelse.
Konseptmodellen av Mirai er utviklet for å bli til en bil som kundene ønsker å kjøre hele tiden, en bil som har et emosjonelt og attraktivt design og dessuten dynamiske og smidige ytelser som får frem smilet på førerens ansikt. Miraikonseptet har et dynamisk karosseridesign med lave linjer, elegante proporsjoner og 20\" hjul som tilsammen gir et kraftfullt og karakteristisk utseende. Den presenteres i en nyutviklet lakkfarge (Force Blue i flere lag) som bruker lakklagene for å få frem en eksepsjonell dybde. Interiøret er fokusert rundt føreren og er et rom som gir en følelse av varme og komfort.
Vesentlige forbedreinger i kjøreegenskapene
Toyotas nye, modulære plattform er helt fra starten utviklet for å fungere samme med alle typer drivverk, inkludert brenselceller. Plattformen er stivere, noe som gir større smidighet og respons. Tyngdepunktet er lavere som gir høyere stabilitet. Forbedringer i brenselcellesystemet gir ikke bare økt rekkevidde, men også raskere, myk, lineær akselerasjon og samspill mellom førerens trykk på gasspedalen og fartsøkningen. Bilen er lett på rattet og trives på svingete veier, mens kjøring på motorvei gir en følelse av kraft i alle hastigheter.
Et nytt trinn for brenselcelleteknologien
Brenselcellesystemet i den nye generasjonen Mira i totalt redesignet, inkludert brenselcellestakken. Den leverer vesentlig forbedrede ytelser. Det inkluderer 30% økning av rekkevidden sammenliknet med første generasjon, takket være større lagerkapasitet for hydrogen, blant annet.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler