Født: 18. september 1989
Fra: Bergen
Idrett: Klatring
Bil: Toyota RAV4 Hybrid AWD-i 

Magnus Midtbø er en av verdens beste klatrere, og den mestvinnende gjennom tidene i Norge. Bergenseren ble tidlig interessert i klatring, og som 11-åring bestemte han seg for å satse på idretten. «Klatre-Magnus» skulle ikke bare bli god i Norge, han skulle bli best i verden. Kun et par år senere startet den internasjonale karrieren hans, etter at han tok gull i Junior-VM i Kina.

Siden den gang har Magnus samlet en rekke medaljer, både i og utenfor landet. Han la opp som aktiv idrettsutøver i 2017, men har tatt karrieren et steg videre på YouTube. Der deler han videoer av egne skills og spektakulære triks, i tillegg til å gi tips til andre klatreinteresserte. Klatreren eier også klatresentre i Oslo og Kristiansand, og lever fremdeles av klatringen.

Meritter:
• 18 NM-gull (senior)
• 13 kongepokaler
• Verdensmester 2005 (junior)
• Sammenlagtseier i Europacup 2005, 2006 og 2007 (junior)
• 4. plass i VM 2011 (senior)
• 3. plass i World Games 2013 (tauklatring)
• Pallplasseringer i World Cup (senior)

Les mer

Jeg bruker bilen ekstremt mye Jeg bruker bilen ekstremt mye For en som reiser mye, er en bil med stort bagasjerom helt avgjørende. Magnus Midtbø beskriver RAV4 Hybrid som den beste bilen han noen gang har hatt. Norges beste klatrer Norges beste klatrer Klatreren fra Bergen har besteget bratte fjell både i inn- og utland. Nå sikter han mot nye høyder på digitale arenaer. Sarah Louise Rung - Utøveren Sarah Louise Rung - Utøveren Hun visste at det ville bli ekstremt tøft, og at sjansen for å bli en av verdens beste para-svømmere var liten. Viljesterk som få valgte hun å hoppe i det og jakte drømmen. Sarah Louise Rung - Kaizen Sarah Louise Rung - Kaizen Begrepet "Kaizen" handler om kontinuerlig forbedring, og det har Stavanger-jenta fått god kjennskap til på veien mot svømmemålet.