1. Nyheter
 2. Lanseringer
 3. C-HR 2020
Jeg ønsker å...

Ny Toyota C-HR GR Sport

Designet for enda mer kjøreglede og enda lengre blikk


Gled deg til den nye Toyota C-HR GR Sport.

 

Legg det ordinære bak deg med den nye Toyota C-HR GR SPORT. Den byr på gode kjøreegenskaper sammen med et spennende utseende som gir deg enda mer kjøreglede.

 • Sportslig styling

  Nye Toyota C-HR GR SPORT er designet for å skape lange blikk . Den er lakkert i en helt ny og spennende Dynamic Grey to-tonelakk, har ny frontspoiler, pianosorte detaljer og spesielle maskinerte aluminiumfelger på 19''. I kupéen får du GR-seter trukket i skinn og Alcantara som tilleggsutstyr, lydanlegg med tilkoblet teknologi og GR SPORT-detaljer for komfort og kontroll.

 • Dynamisk hybridytelse

  Toyota C-HR GR SPORT er kraftfull og raffinert til glede for føreren. Med vårt nyeste Hybridsystemet og Dynamic Force-motor på 2,0 liter gir bilen smidig og rask akselerasjon og imponerende drivstoffeffektivitet. I tettbygde strøk kjører C-HR GR Sport helt elektrisk i mer enn 50% av tiden.

 • Underholdende kjøreegenskaper

  Den er både smidig og sterk slik at du vil oppleve at Toyota C-HR GR SPORT gir deg en enda bedre opplevelse bak rattet. Høyytelsesdekk sørger for sikkert grep og komfort. Sportsligere fjæring og oppsett for styringen gir kontroll og godfølelse når du vil bli underholdt, enten du kjører i travel bytrafikk eller ute på den åpne landeveien.