Den nye Hilux
2,8 liter - 204 HK - 500 Nm

Hilux' renommé for å takle og overvinne alle mulige slags hindre er legendarisk. Nå blir den tøffe bilmodellen fra 1968 enda tøffere! Den nye Hilux er testet til det ekstreme for å sikre at også denne utgaven er minst like uovervinnelig som forgjengerne. Den er utstyrt med en ny råsterk motor, og gir samtidig en bedre og mer komfortabel kjøreopplevelse.

rear view
Tøfft design. I all slags terreng

For å skille seg ut har Hilux fått et nytt muskuløst utseende med kraftige støtfangere og LED-lykter som både er effektive og gir særpreg. I kupéen er det gjennomgående brukt kvalitetsmaterialer og nå har bilen et nytt kombinasjonsinstrument og en nettbrettliknende, berøringsstyrt skjerm på 8".

Høyere effekt, større moment, mer moro

Med en kraftig og drivstoffeffektiv motor, kan Hilux flytte det meste. Den nye dieselmotoren på 2,8 liter utvikler 204 HK og leverer et dreiemoment på 500 Nm. Den sterkeste Hilux til nå,byr på uanstrengt akselerasjon og trekkraft nok for tunge lass, samtidig som du jobber mer effektivt med en imponerende drivstofføkonomi.

Interiør
Tøff, utholdende, pålitelig. Ingen tvil

Enten det er krevende last eller utfordrende terreng, er det gode grunner tl å føle seg trygg i denne bilen. Den laster et tonn, trekker tilhengervekter opptil 3,5 tonn og takket være 4x4-systemet og en rekke assistanseteknologier, tar Hilux seg frem der andre må gi opp. Hilux kommer med differensialbrems på 2wd modus og differensialsperre på 4wd modus, bakkestarthjelp (HAC) og aktiv veigrepskontroll (A-TRC) som sørger for at du kommer helt frem.

Komfortabel balanse mellom jobb og fritid

Hilux er en pickup som er komfortabel og raffinert og som passer like godt i arbeid som i fritid. Den har nettbrettliknende Toyota Touch® 2-monitor med en rekke multimediafunksjoner og integrasjon med smarttelefon. Et ryggekamera og en rekke avanserte sikkerhetssystemer sørger for at du kjører trygt - både natt og dag.

Bli den første som får nyhetene

Meld deg på nyhetsbrev slik at du er den første til å få nyheter, oppdateringer og tilbud på nye Toyota Hilux
Meld på nyhetsbrev

Fernando Alonso fra TOYOTA GAZOO Racing tester en maskert utgave av nye Hilux. I terrenget og med den nye 2.8 liters motoren oppleves Hilux fremdeles som uovervinnelig.

Hilux i Pressen
toyota hilux
Her er den nye Hiluxen Bil24: Toyotas pickup-sliter trenger en oppdatering, og får nå det. Nye linjer og mer krefter er blant stikkordene.


Les mer
toyota hilux
Formel 1-verdensmester testet nye Hilux Bil24: Fernando Alonso vet litt om kjøreegenskaper, og tror at den nye Toyota Hilux blir «uslåelig». Se video


Les mer
toyota hilux
Enda sterkere motor Vi menn: Populære Toyota Hilux får betydelig mere krefter og kan trekke 3.5 tonn


Les mer

Bli bedre kjent med Toyota Hilux

Jo tøffere, jo bedre: Toyota i Rally Dakar Jo tøffere, jo bedre: Toyota i Rally Dakar De ekstreme forholdene i motorsport gir oss mulighet til å utvikle nye teknologier, finne nye løsninger og nye forbedringsområder. - Har du en drøm – hopp i det - Har du en drøm – hopp i det Toyota på veien med naturfotografen @lebackpacker 5 artige Toyota-reklamer 5 artige Toyota-reklamer Se noen av de beste reklamefilmene fra Toyota rundt om i verden.