Finn din forhandler
Trenger du brosjyre?
Prøv en Toyota
Bygg din Toyota
Min Toyota

Nytt TOYOTA C-HR konsept

Toyotas visjon for crossover i kompaktsegmentet

TOYOTA C-HR får sin verdenspremiere på den kommende bilutstillingen i Paris og benytter et dristig nytt designspråk.

Verdenspremiere

Konseptet kommer med en hybrid drivlinje, og gir et hint fra Toyota om hva slags kjøretøy de ønsker å bidra med i kompakt crossover-segmentet.


Konseptet tar i bruk et uttrykksfullt, nytt “diamant-arkitektur” stylingtema. Under en kompakt og sensuell profil har den nedre delen av bilen blitt utformet for å etterligne overflatene fra en slitesterk og presisjonskuttet edelsten.


Fronten på TOYOTA C-HR Concept er ikke bare en videreføring av “Under Priority” og “Keen Look” designspråk, men introduserer også nye elementer som gir antydning om en fremtidig designretning for Toyotas biler.

Fra siden ser man en kombinasjon av kraftige hjulbuer og aggressivt vinklede skuldre med en særdeles strømlinjeformet profil.


Baklyktene fremstår flytende og svært distinkte og bidrar til å forsterke de brede skuldrene fra nedre del av karosseriet på TOYOTA C-HR konseptet.

CHR from the side
CHR

Mer om konseptbiler

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler