Finn din forhandler
Trenger du brosjyre?
Prøv en Toyota
Bygg din Toyota
Min Toyota

TOYOTA FT-1: En bil for superhelter

Toyota avslører sin nyeste versjon av FT-1 sportsbilkonsept

Toyota avslører sin nyeste versjon av FT-1 sportsbilkonsept
  • Ny versjon av Toyota FT-1 sportsbilkonsept med ny lakk i grafittfarge
  • Revidert premium interiør med "saddle tan"-elementer
  • FT-1 interiøret er inspirert av moderne superhelt postere
  • Den siste versjonen er tilgjengelig for nedlasting på Playstation® spillet Gran Turismo 6, sammen med den originale FT-1 og racingversjonen FT-1 Vision GT


Artikkelen fortsetter under bildegalleriet.


Kort tid etter at den virtuelle FT-1 ‘Vision GT’ konseptbilen ble vist av Toyota tidligere denne uka kommer nå en versjon fra den virkelige verden.

Den siste tolkningen av den iøynefallende konseptbilen har nå fått en ny grafitt lakkfarge i stedet for den opprinnelige røde som ble vist første gang under årets Detoit Motor Show. Interiøret har også fått en ny utførelse, med saddle tan skinnelementer som gir et mer sofistikert uttrykk.

Interiørdesignerne for FT-1 hentet inspirasjon fra moderne superhelt-filmer, spesielt bruken av høyteknologiske materialer for karakterenes kostymer, i motsetning til trikoter og skarpe farger brukt av de mer tradisjonelle superheltene.

For å oppnå et avansert og intrikat interiør i FT-1, vurderte Toyotas CALTY design team i California skinnets tykkelse, struktur og tekstur for å finne den perfekte kombinasjonen. Et metallisk nett i setene sørger for ventilasjon, og gir også en dristig effekt som står i stil med kabinens andre metallelementer. Et preget mønster på instrumentpanelet gir en teknisk 3-D effekt.

Selene Lee er designer hos CALTY og forklarer: “Fra starten av FT-1 prosjektet ville vi at føreren skulle ha en flytfølelse når han sitter ved rattet – og være i stand til å fokusere på veien og ikke noe mer.

“I studioet hjelper vi til med å lage en atmosfære i bilen, og vårt mål er å gi føreren støtte gjennom effektive valg. Skinnsetene beholder den samme rendyrkede kjøreorienteringen, men har en mer premium følelse. ”

Fra september, kan spillere av Playstation® spillet Gran Turismo 6 være i stand til laste ned tre forskjellige utgaver av FT-1: både en rød og grafitt modell, sammen med racingutgaven ‘Vision GT’ edition.

Mer om motorsport

FT-1 Vision Gran Turismo

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler